COURTHEOUX

Contactgegevens COURTHEOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURTHEOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURTHEOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DINANT 44; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212272 (+32-84212272) 84212272 (+32-84212272)

Fax (fax): +32 (16) 173-93-99 +32 (16) 173-93-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURTHEOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURTHEOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURTHEOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURTHEOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURTHEOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURTHEOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURTHEOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURTHEOUX
Products information COURTHEOUX

BTW identificatienummer (tax): BE02168670654
Ondernemingsnummer: 3970153808
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in COURTHEOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURTHEOUX
(Get full report from official database of BE for COURTHEOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURTHEOUX
Addition kinds of activities for COURTHEOUX

2676. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
27820201. albums | Albums
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
73899917. Veldopslag | Field warehousing

Werken bij COURTHEOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURTHEOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURTHEOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURTHEOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van COURTHEOUX in sociale netwerken
Look for responds of COURTHEOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURTHEOUX. Laat een reactie achter voor COURTHEOUX. COURTHEOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURTHEOUX. Leave a respond for COURTHEOUX. COURTHEOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURTHEOUX op de google maps. Adres en contacten COURTHEOUX
Location of COURTHEOUX on the google maps. Address and contacts of COURTHEOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come COURTHEOUX COURTHEOUX: WIJKFEESTCOMITE "BERENDRIES" - BRAKEL | A.C. NEUVILLERS | SCHRODER LUCIEN | SAUER-DANFOSS NV | Begasse de Dhaem S

Other related companies as COURTHEOUX: WIJKFEESTCOMITE "BERENDRIES" - BRAKEL | A.C. NEUVILLERS | SCHRODER LUCIEN | SAUER-DANFOSS NV | Begasse de Dhaem S

COURTHEOUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURTHEOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168670654. Het bedrijf COURTHEOUX bevindt zich op het adres: RUE DE DINANT 44; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in COURTHEOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COURTHEOUX is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURTHEOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURTHEOUX, openstaande posities, locatie van COURTHEOUX op de kaart.

COURTHEOUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURTHEOUX, company assigned to the tax number BE02168670654. The company COURTHEOUX is located at the address: RUE DE DINANT 44; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in COURTHEOUX were not found.
The main activity of COURTHEOUX is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COURTHEOUX is not available. You also can look at reviews of COURTHEOUX, open positions, location of COURTHEOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURTHEOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURTHEOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURTHEOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURTHEOUX, employees, financial statistics.