CHEZ SYLVIANE

Contactgegevens CHEZ SYLVIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEZ SYLVIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEZ SYLVIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BONIFACE 24; 6150; ANDERLUES, België

Telefoon (phone): 71520204 (+32-71520204) 71520204 (+32-71520204)

Fax (fax): +32 (58) 853-30-65 +32 (58) 853-30-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEZ SYLVIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEZ SYLVIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEZ SYLVIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEZ SYLVIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEZ SYLVIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEZ SYLVIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEZ SYLVIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEZ SYLVIANE
Products information CHEZ SYLVIANE

BTW identificatienummer (tax): BE01004394531
Ondernemingsnummer: 7526702880
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CHEZ SYLVIANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEZ SYLVIANE
(Get full report from official database of BE for CHEZ SYLVIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEZ SYLVIANE
Addition kinds of activities for CHEZ SYLVIANE

371407. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
51549900. Vee, nec | Livestock, nec
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij CHEZ SYLVIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEZ SYLVIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEZ SYLVIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEZ SYLVIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

Zoek naar antwoorden van CHEZ SYLVIANE in sociale netwerken
Look for responds of CHEZ SYLVIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEZ SYLVIANE. Laat een reactie achter voor CHEZ SYLVIANE. CHEZ SYLVIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEZ SYLVIANE. Leave a respond for CHEZ SYLVIANE. CHEZ SYLVIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEZ SYLVIANE op de google maps. Adres en contacten CHEZ SYLVIANE
Location of CHEZ SYLVIANE on the google maps. Address and contacts of CHEZ SYLVIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEZ SYLVIANE CHEZ SYLVIANE: BENOIT LEONET | TCI-Environment NV | GOLDEN GIPSY'S (THE) | ECOLE MATERN. COMMUNALE | E.Media sprl

Other related companies as CHEZ SYLVIANE: BENOIT LEONET | TCI-Environment NV | GOLDEN GIPSY'S (THE) | ECOLE MATERN. COMMUNALE | E.Media sprl

CHEZ SYLVIANE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEZ SYLVIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01004394531. Het bedrijf CHEZ SYLVIANE bevindt zich op het adres: RUE BONIFACE 24; 6150; ANDERLUES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in CHEZ SYLVIANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEZ SYLVIANE is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEZ SYLVIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEZ SYLVIANE, openstaande posities, locatie van CHEZ SYLVIANE op de kaart.

CHEZ SYLVIANE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEZ SYLVIANE, company assigned to the tax number BE01004394531. The company CHEZ SYLVIANE is located at the address: RUE BONIFACE 24; 6150; ANDERLUES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in CHEZ SYLVIANE were not found.
The main activity of CHEZ SYLVIANE is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEZ SYLVIANE is not available. You also can look at reviews of CHEZ SYLVIANE, open positions, location of CHEZ SYLVIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEZ SYLVIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEZ SYLVIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEZ SYLVIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEZ SYLVIANE, employees, financial statistics.