AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Contactgegevens AUTOMATISCHE MUURWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMATISCHE MUURWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 46; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): +32 (82) 285-46-40 +32 (82) 285-46-40

Fax (fax): +32 (14) 317-27-74 +32 (14) 317-27-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMATISCHE MUURWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMATISCHE MUURWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMATISCHE MUURWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMATISCHE MUURWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMATISCHE MUURWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Products information AUTOMATISCHE MUURWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE03646331787
Ondernemingsnummer: 3307678222
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Night Shop.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL
(Get full report from official database of BE for AUTOMATISCHE MUURWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Addition kinds of activities for AUTOMATISCHE MUURWINKEL

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
27599911. Laser printen | Laser printing
28249906. Fluorocarbonvezels | Fluorocarbon fibers
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
50469908. Bewaar machines | Store machines
54110100. supermarkten | Supermarkets

Werken bij AUTOMATISCHE MUURWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMATISCHE MUURWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van AUTOMATISCHE MUURWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMATISCHE MUURWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Laat een reactie achter voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. AUTOMATISCHE MUURWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Leave a respond for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. AUTOMATISCHE MUURWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMATISCHE MUURWINKEL op de google maps. Adres en contacten AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Location of AUTOMATISCHE MUURWINKEL on the google maps. Address and contacts of AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMATISCHE MUURWINKEL AUTOMATISCHE MUURWINKEL: Eygelshoven P | ROBSIS ENTREPRISE | AUBERGE DE L'AN 1600 | Nitelet P | Foudrenne (La)

Other related companies as AUTOMATISCHE MUURWINKEL: Eygelshoven P | ROBSIS ENTREPRISE | AUBERGE DE L'AN 1600 | Nitelet P | Foudrenne (La)

AUTOMATISCHE MUURWINKEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMATISCHE MUURWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03646331787. Het bedrijf AUTOMATISCHE MUURWINKEL bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 46; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 857,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Night Shop..
De hoofdactiviteit van AUTOMATISCHE MUURWINKEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMATISCHE MUURWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMATISCHE MUURWINKEL, openstaande posities, locatie van AUTOMATISCHE MUURWINKEL op de kaart.

AUTOMATISCHE MUURWINKEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMATISCHE MUURWINKEL, company assigned to the tax number BE03646331787. The company AUTOMATISCHE MUURWINKEL is located at the address: STATIONSTRAAT 46; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 857,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. List of products are Services: Night Shop..
The main activity of AUTOMATISCHE MUURWINKEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMATISCHE MUURWINKEL is not available. You also can look at reviews of AUTOMATISCHE MUURWINKEL, open positions, location of AUTOMATISCHE MUURWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMATISCHE MUURWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMATISCHE MUURWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMATISCHE MUURWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMATISCHE MUURWINKEL, employees, financial statistics.