FLCHARLES HAERTEN SA

Contactgegevens FLCHARLES HAERTEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHARLES HAERTEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHARLES HAERTEN SA

Regio (region): Ixelles, België

Adres (address): Rue Emile Banning 71 1050 Ixelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-48-31-39 32-26-48-31-39

Fax (fax): 32-26-40-97-50 32-26-40-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHARLES HAERTEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHARLES HAERTEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHARLES HAERTEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHARLES HAERTEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHARLES HAERTEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHARLES HAERTEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHARLES HAERTEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHARLES HAERTEN SA
Products information FLCHARLES HAERTEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03472473144
Ondernemingsnummer: 2412017822
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLCHARLES HAERTEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHARLES HAERTEN SA
(Get full report from official database of BE for FLCHARLES HAERTEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHARLES HAERTEN SA
Addition kinds of activities for FLCHARLES HAERTEN SA

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
22590201. Vaatdoeken, breien | Dishcloths, knit
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
50459904. Computers en accessoires, persoonlijke en home entertainment | Computers and accessories, personal and home entertainment
56329902. Blouses | Blouses
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij FLCHARLES HAERTEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHARLES HAERTEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHARLES HAERTEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHARLES HAERTEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLCHARLES HAERTEN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCHARLES HAERTEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHARLES HAERTEN SA. Laat een reactie achter voor FLCHARLES HAERTEN SA. FLCHARLES HAERTEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHARLES HAERTEN SA. Leave a respond for FLCHARLES HAERTEN SA. FLCHARLES HAERTEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHARLES HAERTEN SA op de google maps. Adres en contacten FLCHARLES HAERTEN SA
Location of FLCHARLES HAERTEN SA on the google maps. Address and contacts of FLCHARLES HAERTEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHARLES HAERTEN SA FLCHARLES HAERTEN SA: Pro Info | Verschraegen H | Vervoort A | DELCROIX | X. HURTGEN/XAVIER HURTGEN

Other related companies as FLCHARLES HAERTEN SA: Pro Info | Verschraegen H | Vervoort A | DELCROIX | X. HURTGEN/XAVIER HURTGEN

FLCHARLES HAERTEN SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ixelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHARLES HAERTEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03472473144. Het bedrijf FLCHARLES HAERTEN SA bevindt zich op het adres: Rue Emile Banning 71 1050 Ixelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCHARLES HAERTEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHARLES HAERTEN SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHARLES HAERTEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHARLES HAERTEN SA, openstaande posities, locatie van FLCHARLES HAERTEN SA op de kaart.

FLCHARLES HAERTEN SA is a company, that was registered 1988 in Ixelles region, Belgium. Full name of company is FLCHARLES HAERTEN SA, company assigned to the tax number BE03472473144. The company FLCHARLES HAERTEN SA is located at the address: Rue Emile Banning 71 1050 Ixelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLCHARLES HAERTEN SA were not found.
The main activity of FLCHARLES HAERTEN SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHARLES HAERTEN SA is not available. You also can look at reviews of FLCHARLES HAERTEN SA, open positions, location of FLCHARLES HAERTEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHARLES HAERTEN SA, Ixelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHARLES HAERTEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHARLES HAERTEN SA, Ixelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHARLES HAERTEN SA, employees, financial statistics.