'T WINKELKEN

Contactgegevens 'T WINKELKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WINKELKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WINKELKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REGENTIESTRAAT 33BA; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37892314 (+32-37892314) 37892314 (+32-37892314)

Fax (fax): +32 (71) 799-86-15 +32 (71) 799-86-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WINKELKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WINKELKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WINKELKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WINKELKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WINKELKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WINKELKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WINKELKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WINKELKEN
Products information 'T WINKELKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09505889892
Ondernemingsnummer: 9138671875
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in 'T WINKELKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WINKELKEN
(Get full report from official database of BE for 'T WINKELKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WINKELKEN
Addition kinds of activities for 'T WINKELKEN

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique

Werken bij 'T WINKELKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WINKELKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WINKELKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WINKELKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van 'T WINKELKEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T WINKELKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WINKELKEN. Laat een reactie achter voor 'T WINKELKEN. 'T WINKELKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WINKELKEN. Leave a respond for 'T WINKELKEN. 'T WINKELKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WINKELKEN op de google maps. Adres en contacten 'T WINKELKEN
Location of 'T WINKELKEN on the google maps. Address and contacts of 'T WINKELKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WINKELKEN 'T WINKELKEN: BOULANGERIE MOLENBEEKOISE | Descamps & Fils sprl (Ets) | Lorfevre E | M. CLAEYS | Demasy Ets

Other related companies as 'T WINKELKEN: BOULANGERIE MOLENBEEKOISE | Descamps & Fils sprl (Ets) | Lorfevre E | M. CLAEYS | Demasy Ets

'T WINKELKEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WINKELKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09505889892. Het bedrijf 'T WINKELKEN bevindt zich op het adres: REGENTIESTRAAT 33BA; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in 'T WINKELKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T WINKELKEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WINKELKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WINKELKEN, openstaande posities, locatie van 'T WINKELKEN op de kaart.

'T WINKELKEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WINKELKEN, company assigned to the tax number BE09505889892. The company 'T WINKELKEN is located at the address: REGENTIESTRAAT 33BA; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in 'T WINKELKEN were not found.
The main activity of 'T WINKELKEN is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WINKELKEN is not available. You also can look at reviews of 'T WINKELKEN, open positions, location of 'T WINKELKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WINKELKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WINKELKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WINKELKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WINKELKEN, employees, financial statistics.