'T HOEKSKE

Contactgegevens 'T HOEKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOEKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOEKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-HUBERTUSPLEIN 2; 3290; DIEST (SCHAFFEN), België

Telefoon (phone): 13326406 (+32-13326406) 13326406 (+32-13326406)

Fax (fax): +32 (51) 348-77-61 +32 (51) 348-77-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOEKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOEKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOEKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOEKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOEKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOEKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOEKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOEKSKE
Products information 'T HOEKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE01299377441
Ondernemingsnummer: 8491851806
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Cr猫mes Glac茅es, Cigarettes, Produits Laitiers, Conserves, Aliments Surgel茅s, Boissons. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOEKSKE
(Get full report from official database of BE for 'T HOEKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOEKSKE
Addition kinds of activities for 'T HOEKSKE

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
39610107. Horlogebanden, metalen | Watchbands, base metal
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij 'T HOEKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOEKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOEKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOEKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van 'T HOEKSKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOEKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOEKSKE. Laat een reactie achter voor 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOEKSKE. Leave a respond for 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOEKSKE op de google maps. Adres en contacten 'T HOEKSKE
Location of 'T HOEKSKE on the google maps. Address and contacts of 'T HOEKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOEKSKE 'T HOEKSKE: ASLK-CGER Bank | COIFFURE IMAGE | LE MAN?GE DU POSSIBLE | Alimex NV | DE POORTER TECH ORTHOPEDIE

Other related companies as 'T HOEKSKE: ASLK-CGER Bank | COIFFURE IMAGE | LE MAN?GE DU POSSIBLE | Alimex NV | DE POORTER TECH ORTHOPEDIE

'T HOEKSKE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOEKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01299377441. Het bedrijf 'T HOEKSKE bevindt zich op het adres: SINT-HUBERTUSPLEIN 2; 3290; DIEST (SCHAFFEN). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Produits: Cr猫mes Glac茅es, Cigarettes, Produits Laitiers, Conserves, Aliments Surgel茅s, Boissons. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van 'T HOEKSKE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOEKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOEKSKE, openstaande posities, locatie van 'T HOEKSKE op de kaart.

'T HOEKSKE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T HOEKSKE, company assigned to the tax number BE01299377441. The company 'T HOEKSKE is located at the address: SINT-HUBERTUSPLEIN 2; 3290; DIEST (SCHAFFEN). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. List of products are Produits: Cr猫mes Glac茅es, Cigarettes, Produits Laitiers, Conserves, Aliments Surgel茅s, Boissons. Services: Acc猫s pour Moins Valides, Livraison 脿 Domicile, Ouvert le Week-End..
The main activity of 'T HOEKSKE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOEKSKE is not available. You also can look at reviews of 'T HOEKSKE, open positions, location of 'T HOEKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOEKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOEKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOEKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOEKSKE, employees, financial statistics.