Hemmis NV

Contactgegevens Hemmis NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hemmis NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hemmis NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Leopold III-Laan 2 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hemmis NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hemmis NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hemmis NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hemmis NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hemmis NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hemmis NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hemmis NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hemmis NV
Products information Hemmis NV

BTW identificatienummer (tax): BE06980133056
Ondernemingsnummer: 3505981445
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Software for forestry

Product categorie (product category): Environmental Protection Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hemmis NV
(Get full report from official database of BE for Hemmis NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hemmis NV
Addition kinds of activities for Hemmis NV

507499. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
36510113. platenspelers | Phonographs
38420409. Elastische slijtage, orthopedische (steun) | Elastic hosiery, orthopedic (support)
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital

Werken bij Hemmis NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hemmis NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hemmis NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hemmis NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Hemmis NV in sociale netwerken
Look for responds of Hemmis NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hemmis NV. Laat een reactie achter voor Hemmis NV. Hemmis NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hemmis NV. Leave a respond for Hemmis NV. Hemmis NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hemmis NV op de google maps. Adres en contacten Hemmis NV
Location of Hemmis NV on the google maps. Address and contacts of Hemmis NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hemmis NV Hemmis NV: Libotte M | COBER | BUREAU ASSUPRO | MATAM | VERBRUGGEN-DEBBAUT NV

Other related companies as Hemmis NV: Libotte M | COBER | BUREAU ASSUPRO | MATAM | VERBRUGGEN-DEBBAUT NV

Hemmis NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hemmis NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06980133056. Het bedrijf Hemmis NV bevindt zich op het adres: Koning Leopold III-Laan 2 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environmental Protection Software. Lijst met producten zijn Software for forestry.
De hoofdactiviteit van Hemmis NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hemmis NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hemmis NV, openstaande posities, locatie van Hemmis NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hemmis NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hemmis NV, company assigned to the tax number BE06980133056. The company Hemmis NV is located at the address: Koning Leopold III-Laan 2 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environmental Protection Software. List of products are Software for forestry.
The main activity of Hemmis NV is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hemmis NV is not available. You also can look at reviews of Hemmis NV, open positions, location of Hemmis NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hemmis NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hemmis NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hemmis NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hemmis NV, employees, financial statistics.