Inter-Environnement Wallonie ASBL

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Inter-Environnement Wallonie ASBL
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Inter-Environnement Wallonie ASBL

Contactgegevens Inter-Environnement Wallonie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter-Environnement Wallonie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter-Environnement Wallonie ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Nord 6; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 25 52 80 (+32-081 25 52 80) 081 25 52 80 (+32-081 25 52 80)

Fax (fax): 081 22 63 09 (+32-081 22 63 09) 081 22 63 09 (+32-081 22 63 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter-Environnement Wallonie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter-Environnement Wallonie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter-Environnement Wallonie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter-Environnement Wallonie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter-Environnement Wallonie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter-Environnement Wallonie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter-Environnement Wallonie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter-Environnement Wallonie ASBL
Products information Inter-Environnement Wallonie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09734405517
Ondernemingsnummer: 9718750000
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Environment - Organisations

Product categorie (product category): Environmental pollution contro

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter-Environnement Wallonie ASBL
(Get full report from official database of BE for Inter-Environnement Wallonie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter-Environnement Wallonie ASBL
Addition kinds of activities for Inter-Environnement Wallonie ASBL

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand

Werken bij Inter-Environnement Wallonie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter-Environnement Wallonie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter-Environnement Wallonie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter-Environnement Wallonie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Inter-Environnement Wallonie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Inter-Environnement Wallonie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter-Environnement Wallonie ASBL. Laat een reactie achter voor Inter-Environnement Wallonie ASBL. Inter-Environnement Wallonie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter-Environnement Wallonie ASBL. Leave a respond for Inter-Environnement Wallonie ASBL. Inter-Environnement Wallonie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter-Environnement Wallonie ASBL op de google maps. Adres en contacten Inter-Environnement Wallonie ASBL
Location of Inter-Environnement Wallonie ASBL on the google maps. Address and contacts of Inter-Environnement Wallonie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter-Environnement Wallonie ASBL Inter-Environnement Wallonie ASBL: Dakwerken Jos Stoops-Helsen BVBA | VESPA SHOP | KARTONNAGE FACHIN | S?BASTIANO DI BELLA | Vingti猫me (Le)

Other related companies as Inter-Environnement Wallonie ASBL: Dakwerken Jos Stoops-Helsen BVBA | VESPA SHOP | KARTONNAGE FACHIN | S?BASTIANO DI BELLA | Vingti猫me (Le)

Inter-Environnement Wallonie ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter-Environnement Wallonie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09734405517. Het bedrijf Inter-Environnement Wallonie ASBL bevindt zich op het adres: Boulevard du Nord 6; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Environmental pollution contro. Lijst met producten zijn Environment - Organisations.
De hoofdactiviteit van Inter-Environnement Wallonie ASBL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter-Environnement Wallonie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter-Environnement Wallonie ASBL, openstaande posities, locatie van Inter-Environnement Wallonie ASBL op de kaart.

Inter-Environnement Wallonie ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inter-Environnement Wallonie ASBL, company assigned to the tax number BE09734405517. The company Inter-Environnement Wallonie ASBL is located at the address: Boulevard du Nord 6; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Environmental pollution contro. List of products are Environment - Organisations.
The main activity of Inter-Environnement Wallonie ASBL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter-Environnement Wallonie ASBL is not available. You also can look at reviews of Inter-Environnement Wallonie ASBL, open positions, location of Inter-Environnement Wallonie ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter-Environnement Wallonie ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter-Environnement Wallonie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter-Environnement Wallonie ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter-Environnement Wallonie ASBL, employees, financial statistics.