ADVIESBUREAU PH 7 NV

Contactgegevens ADVIESBUREAU PH 7 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBUREAU PH 7 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBUREAU PH 7 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Citadellaan 48; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 88 16 (+32-09 221 88 16) 09 221 88 16 (+32-09 221 88 16)

Fax (fax): 09 221 95 89 (+32-09 221 95 89) 09 221 95 89 (+32-09 221 95 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBUREAU PH 7 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBUREAU PH 7 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBUREAU PH 7 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBUREAU PH 7 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBUREAU PH 7 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBUREAU PH 7 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBUREAU PH 7 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBUREAU PH 7 NV
Products information ADVIESBUREAU PH 7 NV

BTW identificatienummer (tax): BE07129821777
Ondernemingsnummer: 5897979736
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Engineering offices - Environmental techniques

Product categorie (product category): Environmental pollution contro

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBUREAU PH 7 NV
(Get full report from official database of BE for ADVIESBUREAU PH 7 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBUREAU PH 7 NV
Addition kinds of activities for ADVIESBUREAU PH 7 NV

284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec

Werken bij ADVIESBUREAU PH 7 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBUREAU PH 7 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBUREAU PH 7 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBUREAU PH 7 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBUREAU PH 7 NV in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBUREAU PH 7 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBUREAU PH 7 NV. Laat een reactie achter voor ADVIESBUREAU PH 7 NV. ADVIESBUREAU PH 7 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBUREAU PH 7 NV. Leave a respond for ADVIESBUREAU PH 7 NV. ADVIESBUREAU PH 7 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBUREAU PH 7 NV op de google maps. Adres en contacten ADVIESBUREAU PH 7 NV
Location of ADVIESBUREAU PH 7 NV on the google maps. Address and contacts of ADVIESBUREAU PH 7 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBUREAU PH 7 NV ADVIESBUREAU PH 7 NV: Este | De Vis M | Coverplast | AUTO ONDERDELEN BENATS | UNIPROM DIAGNOSTICS

Other related companies as ADVIESBUREAU PH 7 NV: Este | De Vis M | Coverplast | AUTO ONDERDELEN BENATS | UNIPROM DIAGNOSTICS

ADVIESBUREAU PH 7 NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBUREAU PH 7 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129821777. Het bedrijf ADVIESBUREAU PH 7 NV bevindt zich op het adres: Citadellaan 48; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Environmental pollution contro. Lijst met producten zijn Engineering offices - Environmental techniques.
De hoofdactiviteit van ADVIESBUREAU PH 7 NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBUREAU PH 7 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBUREAU PH 7 NV, openstaande posities, locatie van ADVIESBUREAU PH 7 NV op de kaart.

ADVIESBUREAU PH 7 NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBUREAU PH 7 NV, company assigned to the tax number BE07129821777. The company ADVIESBUREAU PH 7 NV is located at the address: Citadellaan 48; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Environmental pollution contro. List of products are Engineering offices - Environmental techniques.
The main activity of ADVIESBUREAU PH 7 NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBUREAU PH 7 NV is not available. You also can look at reviews of ADVIESBUREAU PH 7 NV, open positions, location of ADVIESBUREAU PH 7 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBUREAU PH 7 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBUREAU PH 7 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBUREAU PH 7 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBUREAU PH 7 NV, employees, financial statistics.