Jardins-Nature de Franc-Waret

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Jardins-Nature de Franc-Waret
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Jardins-Nature de Franc-Waret

Contactgegevens Jardins-Nature de Franc-Waret: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardins-Nature de Franc-Waret: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardins-Nature de Franc-Waret

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Village 58; 5380; Fernelmont (Franc-Waret), België

Telefoon (phone): 081 83 33 22 (+32-081 83 33 22) 081 83 33 22 (+32-081 83 33 22)

Fax (fax): +32 (3) 343-45-81 +32 (3) 343-45-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardins-Nature de Franc-Waret: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardins-Nature de Franc-Waret"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardins-Nature de Franc-Waret"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardins-Nature de Franc-Waret, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardins-Nature de Franc-Waret. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardins-Nature de Franc-Waret, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardins-Nature de Franc-Waret. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardins-Nature de Franc-Waret
Products information Jardins-Nature de Franc-Waret

BTW identificatienummer (tax): BE03239013671
Ondernemingsnummer: 9910736083
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Jardins-Nature de Franc-Waret zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environment - Organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardins-Nature de Franc-Waret
(Get full report from official database of BE for Jardins-Nature de Franc-Waret)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardins-Nature de Franc-Waret
Addition kinds of activities for Jardins-Nature de Franc-Waret

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij Jardins-Nature de Franc-Waret: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardins-Nature de Franc-Waret: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardins-Nature de Franc-Waret. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardins-Nature de Franc-Waret. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van Jardins-Nature de Franc-Waret in sociale netwerken
Look for responds of Jardins-Nature de Franc-Waret in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardins-Nature de Franc-Waret. Laat een reactie achter voor Jardins-Nature de Franc-Waret. Jardins-Nature de Franc-Waret bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardins-Nature de Franc-Waret. Leave a respond for Jardins-Nature de Franc-Waret. Jardins-Nature de Franc-Waret on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardins-Nature de Franc-Waret op de google maps. Adres en contacten Jardins-Nature de Franc-Waret
Location of Jardins-Nature de Franc-Waret on the google maps. Address and contacts of Jardins-Nature de Franc-Waret

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardins-Nature de Franc-Waret Jardins-Nature de Franc-Waret: LA PETITE SALADE | Figaro | Schréder-Keutgen A | M.C. LES ZEBUS | Charmy (Le)

Other related companies as Jardins-Nature de Franc-Waret: LA PETITE SALADE | Figaro | Schréder-Keutgen A | M.C. LES ZEBUS | Charmy (Le)

Jardins-Nature de Franc-Waret is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardins-Nature de Franc-Waret, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03239013671. Het bedrijf Jardins-Nature de Franc-Waret bevindt zich op het adres: Rue du Village 58; 5380; Fernelmont (Franc-Waret). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 710,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environment - Organisations. Producten gemaakt in Jardins-Nature de Franc-Waret zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardins-Nature de Franc-Waret is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardins-Nature de Franc-Waret is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardins-Nature de Franc-Waret, openstaande posities, locatie van Jardins-Nature de Franc-Waret op de kaart.

Jardins-Nature de Franc-Waret is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jardins-Nature de Franc-Waret, company assigned to the tax number BE03239013671. The company Jardins-Nature de Franc-Waret is located at the address: Rue du Village 58; 5380; Fernelmont (Franc-Waret). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 710,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environment - Organisations. Products created in Jardins-Nature de Franc-Waret were not found.
The main activity of Jardins-Nature de Franc-Waret is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardins-Nature de Franc-Waret is not available. You also can look at reviews of Jardins-Nature de Franc-Waret, open positions, location of Jardins-Nature de Franc-Waret on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardins-Nature de Franc-Waret, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardins-Nature de Franc-Waret, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardins-Nature de Franc-Waret, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardins-Nature de Franc-Waret, employees, financial statistics.