VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA

Contactgegevens VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 2 2330 Merksplas, België

Telefoon (phone): 32.14 63 38 66 32.14 63 38 66

Fax (fax): 32.14 63 46 53 32.14 63 46 53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA
Products information VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06829895019
Ondernemingsnummer: 4011627197
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Storage and collection of waste - equipment

Product categorie (product category): Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA
(Get full report from official database of BE for VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA
Addition kinds of activities for VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
36690106. Rookmelders | Smoke detectors

Werken bij VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Laat een reactie achter voor VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. Leave a respond for VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA. VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA op de google maps. Adres en contacten VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA
Location of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA on the google maps. Address and contacts of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: E. SCHMIT | GARAGE TACK R. | EMIEL DESMET | SLAGERIJ XAVIER | AUTO ECOLE TECNOCONDUITE

Other related companies as VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA: E. SCHMIT | GARAGE TACK R. | EMIEL DESMET | SLAGERIJ XAVIER | AUTO ECOLE TECNOCONDUITE

VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06829895019. Het bedrijf VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 2 2330 Merksplas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Storage and collection of waste - equipment.
De hoofdactiviteit van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, openstaande posities, locatie van VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA op de kaart.

VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, company assigned to the tax number BE06829895019. The company VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is located at the address: Industrieweg 2 2330 Merksplas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Storage and collection of waste - equipment.
The main activity of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA is not available. You also can look at reviews of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, open positions, location of VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOSSEL. OUD-PAPIERCENTR. BVBA, employees, financial statistics.