GARAGE DETHY

Contactgegevens GARAGE DETHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DETHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DETHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE BEAUMONT 42; 7041; QUEVY, België

Telefoon (phone): 65586691 (+32-65586691) 65586691 (+32-65586691)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DETHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DETHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DETHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DETHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DETHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DETHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DETHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DETHY
Products information GARAGE DETHY

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DETHY
(Get full report from official database of BE for GARAGE DETHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DETHY
Addition kinds of activities for GARAGE DETHY

36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
59991601. Art dealers | Art dealers
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
79220300. Theatrale bedrijven | Theatrical companies

Werken bij GARAGE DETHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DETHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DETHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DETHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DETHY in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DETHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DETHY. Laat een reactie achter voor GARAGE DETHY. GARAGE DETHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DETHY. Leave a respond for GARAGE DETHY. GARAGE DETHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DETHY op de google maps. Adres en contacten GARAGE DETHY
Location of GARAGE DETHY on the google maps. Address and contacts of GARAGE DETHY

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DETHY GARAGE DETHY: INVESTIM | FRITERIE DAGOBERT | Pironnet V | LYC?E RICHARD STI?VENART | Van Geet Marc

Other related companies as GARAGE DETHY: INVESTIM | FRITERIE DAGOBERT | Pironnet V | LYC?E RICHARD STI?VENART | Van Geet Marc

GARAGE DETHY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DETHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf GARAGE DETHY bevindt zich op het adres: ROUTE DE BEAUMONT 42; 7041; QUEVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE DETHY is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DETHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DETHY, openstaande posities, locatie van GARAGE DETHY op de kaart.

GARAGE DETHY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DETHY, company assigned to the tax number BE01557281494. The company GARAGE DETHY is located at the address: ROUTE DE BEAUMONT 42; 7041; QUEVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE DETHY is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DETHY is not available. You also can look at reviews of GARAGE DETHY, open positions, location of GARAGE DETHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DETHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DETHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DETHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DETHY, employees, financial statistics.