HEIDI VERDONCK

Contactgegevens HEIDI VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEIDI VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEIDI VERDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF TIELEMANSSTRAAT 57; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16567981 (+32-16567981) 16567981 (+32-16567981)

Fax (fax): +32 (50) 131-40-93 +32 (50) 131-40-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEIDI VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEIDI VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEIDI VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEIDI VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEIDI VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEIDI VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEIDI VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEIDI VERDONCK
Products information HEIDI VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE09187011718
Ondernemingsnummer: 8221038818
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HEIDI VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEIDI VERDONCK
(Get full report from official database of BE for HEIDI VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEIDI VERDONCK
Addition kinds of activities for HEIDI VERDONCK

24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
52310100. Glas | Glass
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
92110000. rechtbanken | Courts
95110404. Lucht-, water- en afvalbeheer, lokale overheid | Air, water, and solid waste management, local government
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij HEIDI VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEIDI VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEIDI VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEIDI VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van HEIDI VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of HEIDI VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEIDI VERDONCK. Laat een reactie achter voor HEIDI VERDONCK. HEIDI VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEIDI VERDONCK. Leave a respond for HEIDI VERDONCK. HEIDI VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEIDI VERDONCK op de google maps. Adres en contacten HEIDI VERDONCK
Location of HEIDI VERDONCK on the google maps. Address and contacts of HEIDI VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HEIDI VERDONCK HEIDI VERDONCK: Deferme P | Sobelim Trading | JORIS MINNE | HERMAN VAN DE VELDE | Autos'Minne

Other related companies as HEIDI VERDONCK: Deferme P | Sobelim Trading | JORIS MINNE | HERMAN VAN DE VELDE | Autos'Minne

HEIDI VERDONCK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEIDI VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09187011718. Het bedrijf HEIDI VERDONCK bevindt zich op het adres: JOZEF TIELEMANSSTRAAT 57; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in HEIDI VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEIDI VERDONCK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEIDI VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEIDI VERDONCK, openstaande posities, locatie van HEIDI VERDONCK op de kaart.

HEIDI VERDONCK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEIDI VERDONCK, company assigned to the tax number BE09187011718. The company HEIDI VERDONCK is located at the address: JOZEF TIELEMANSSTRAAT 57; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in HEIDI VERDONCK were not found.
The main activity of HEIDI VERDONCK is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HEIDI VERDONCK is not available. You also can look at reviews of HEIDI VERDONCK, open positions, location of HEIDI VERDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEIDI VERDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEIDI VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEIDI VERDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEIDI VERDONCK, employees, financial statistics.