LANDENNE & BAUWEN

Contactgegevens LANDENNE & BAUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDENNE & BAUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDENNE & BAUWEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CIMETIERE 196; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64222968 (+32-64222968) 64222968 (+32-64222968)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDENNE & BAUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDENNE & BAUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDENNE & BAUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDENNE & BAUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDENNE & BAUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDENNE & BAUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDENNE & BAUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDENNE & BAUWEN
Products information LANDENNE & BAUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Marques de Voitures: Renault.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDENNE & BAUWEN
(Get full report from official database of BE for LANDENNE & BAUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDENNE & BAUWEN
Addition kinds of activities for LANDENNE & BAUWEN

541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
34790216. Pan glazen | Pan glazing
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
61639903. Leningagenten | Loan agents

Werken bij LANDENNE & BAUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDENNE & BAUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDENNE & BAUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDENNE & BAUWEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van LANDENNE & BAUWEN in sociale netwerken
Look for responds of LANDENNE & BAUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDENNE & BAUWEN. Laat een reactie achter voor LANDENNE & BAUWEN. LANDENNE & BAUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDENNE & BAUWEN. Leave a respond for LANDENNE & BAUWEN. LANDENNE & BAUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDENNE & BAUWEN op de google maps. Adres en contacten LANDENNE & BAUWEN
Location of LANDENNE & BAUWEN on the google maps. Address and contacts of LANDENNE & BAUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDENNE & BAUWEN LANDENNE & BAUWEN: EUROPEAN CONSULTING OFFICE | Music Tunnel | van den Brande Y | Ambucar BVBA | VICTOR DHEERE

Other related companies as LANDENNE & BAUWEN: EUROPEAN CONSULTING OFFICE | Music Tunnel | van den Brande Y | Ambucar BVBA | VICTOR DHEERE

LANDENNE & BAUWEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDENNE & BAUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf LANDENNE & BAUWEN bevindt zich op het adres: RUE DU CIMETIERE 196; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Renault..
De hoofdactiviteit van LANDENNE & BAUWEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDENNE & BAUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDENNE & BAUWEN, openstaande posities, locatie van LANDENNE & BAUWEN op de kaart.

LANDENNE & BAUWEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDENNE & BAUWEN, company assigned to the tax number BE04381317138. The company LANDENNE & BAUWEN is located at the address: RUE DU CIMETIERE 196; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Renault..
The main activity of LANDENNE & BAUWEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDENNE & BAUWEN is not available. You also can look at reviews of LANDENNE & BAUWEN, open positions, location of LANDENNE & BAUWEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDENNE & BAUWEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDENNE & BAUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDENNE & BAUWEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDENNE & BAUWEN, employees, financial statistics.