GARAGE BOEL MARC

Contactgegevens GARAGE BOEL MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE BOEL MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE BOEL MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDEBAAN 88; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37807550 (+32-37807550) 37807550 (+32-37807550)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE BOEL MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE BOEL MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE BOEL MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE BOEL MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE BOEL MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE BOEL MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE BOEL MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE BOEL MARC
Products information GARAGE BOEL MARC

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Marques de Voitures: Seat.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE BOEL MARC
(Get full report from official database of BE for GARAGE BOEL MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE BOEL MARC
Addition kinds of activities for GARAGE BOEL MARC

12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
34239913. Ironworkers 'handgereedschap | Ironworkers' hand tools
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis

Werken bij GARAGE BOEL MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE BOEL MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE BOEL MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE BOEL MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van GARAGE BOEL MARC in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE BOEL MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE BOEL MARC. Laat een reactie achter voor GARAGE BOEL MARC. GARAGE BOEL MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE BOEL MARC. Leave a respond for GARAGE BOEL MARC. GARAGE BOEL MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE BOEL MARC op de google maps. Adres en contacten GARAGE BOEL MARC
Location of GARAGE BOEL MARC on the google maps. Address and contacts of GARAGE BOEL MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE BOEL MARC GARAGE BOEL MARC: Synoptiques Jacobs | Lauvau N | M.S. OCCASE | ARTHUR DESKEUVRE | Denys Gebr

Other related companies as GARAGE BOEL MARC: Synoptiques Jacobs | Lauvau N | M.S. OCCASE | ARTHUR DESKEUVRE | Denys Gebr

GARAGE BOEL MARC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE BOEL MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf GARAGE BOEL MARC bevindt zich op het adres: HEIDEBAAN 88; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Seat..
De hoofdactiviteit van GARAGE BOEL MARC is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE BOEL MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE BOEL MARC, openstaande posities, locatie van GARAGE BOEL MARC op de kaart.

GARAGE BOEL MARC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE BOEL MARC, company assigned to the tax number BE01108489990. The company GARAGE BOEL MARC is located at the address: HEIDEBAAN 88; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Seat..
The main activity of GARAGE BOEL MARC is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE BOEL MARC is not available. You also can look at reviews of GARAGE BOEL MARC, open positions, location of GARAGE BOEL MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE BOEL MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE BOEL MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE BOEL MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE BOEL MARC, employees, financial statistics.