GARAGE VAN PUYENBROECK

Contactgegevens GARAGE VAN PUYENBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VAN PUYENBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VAN PUYENBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAM 6; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556482 (+32-93556482) 93556482 (+32-93556482)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VAN PUYENBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VAN PUYENBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VAN PUYENBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VAN PUYENBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VAN PUYENBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VAN PUYENBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VAN PUYENBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VAN PUYENBROECK
Products information GARAGE VAN PUYENBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Citroen.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. V茅hicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VAN PUYENBROECK
(Get full report from official database of BE for GARAGE VAN PUYENBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VAN PUYENBROECK
Addition kinds of activities for GARAGE VAN PUYENBROECK

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
342500. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
35890205. Vloerwas- en polijstenmachines, commercieel | Floor washing and polishing machines, commercial
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij GARAGE VAN PUYENBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VAN PUYENBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VAN PUYENBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VAN PUYENBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VAN PUYENBROECK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VAN PUYENBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VAN PUYENBROECK. Laat een reactie achter voor GARAGE VAN PUYENBROECK. GARAGE VAN PUYENBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VAN PUYENBROECK. Leave a respond for GARAGE VAN PUYENBROECK. GARAGE VAN PUYENBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VAN PUYENBROECK op de google maps. Adres en contacten GARAGE VAN PUYENBROECK
Location of GARAGE VAN PUYENBROECK on the google maps. Address and contacts of GARAGE VAN PUYENBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VAN PUYENBROECK GARAGE VAN PUYENBROECK: FLGARAGE BRACKMAN ET FILS SA | POPPE IVAN & CHRISTIAAN | JAAK DOBBELAERE | AU NID | Unie voor het Brood-, Banket-, Chocolade- en Ijsbedrijf cvba

Other related companies as GARAGE VAN PUYENBROECK: FLGARAGE BRACKMAN ET FILS SA | POPPE IVAN & CHRISTIAAN | JAAK DOBBELAERE | AU NID | Unie voor het Brood-, Banket-, Chocolade- en Ijsbedrijf cvba

GARAGE VAN PUYENBROECK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VAN PUYENBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf GARAGE VAN PUYENBROECK bevindt zich op het adres: DAM 6; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. V茅hicules automobiles. Lijst met producten zijn Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Citroen.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE VAN PUYENBROECK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VAN PUYENBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VAN PUYENBROECK, openstaande posities, locatie van GARAGE VAN PUYENBROECK op de kaart.

GARAGE VAN PUYENBROECK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VAN PUYENBROECK, company assigned to the tax number BE07865631103. The company GARAGE VAN PUYENBROECK is located at the address: DAM 6; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Stations-service and carburants. V茅hicules automobiles. List of products are Facilit茅s: Magasin.. Marques de Voitures: Citroen.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of GARAGE VAN PUYENBROECK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VAN PUYENBROECK is not available. You also can look at reviews of GARAGE VAN PUYENBROECK, open positions, location of GARAGE VAN PUYENBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VAN PUYENBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VAN PUYENBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VAN PUYENBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VAN PUYENBROECK, employees, financial statistics.