GARAGE DE LEEUW

Contactgegevens GARAGE DE LEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE LEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE LEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 170; 9473; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53665262 (+32-53665262) 53665262 (+32-53665262)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE LEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE LEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE LEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE LEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE LEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE LEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE LEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE LEEUW
Products information GARAGE DE LEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE LEEUW
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE LEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE LEEUW
Addition kinds of activities for GARAGE DE LEEUW

369400. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
28959902. Oven zwart | Furnace black
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment

Werken bij GARAGE DE LEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE LEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE LEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE LEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE LEEUW in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE LEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE LEEUW. Laat een reactie achter voor GARAGE DE LEEUW. GARAGE DE LEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE LEEUW. Leave a respond for GARAGE DE LEEUW. GARAGE DE LEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE LEEUW op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE LEEUW
Location of GARAGE DE LEEUW on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE LEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE LEEUW GARAGE DE LEEUW: GEORGES TAVEIRNE | Siedle | D. VAN DER VAEREN | VANHOUT | FA. VOS M. & ZN

Other related companies as GARAGE DE LEEUW: GEORGES TAVEIRNE | Siedle | D. VAN DER VAEREN | VANHOUT | FA. VOS M. & ZN

GARAGE DE LEEUW is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE LEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf GARAGE DE LEEUW bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 170; 9473; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van GARAGE DE LEEUW is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE LEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE LEEUW, openstaande posities, locatie van GARAGE DE LEEUW op de kaart.

GARAGE DE LEEUW is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE LEEUW, company assigned to the tax number BE08305084228. The company GARAGE DE LEEUW is located at the address: LANGESTRAAT 170; 9473; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. R茅cup茅ration de mati猫res m茅talliques recyclables and d茅molisseurs de voitures. Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: D茅pannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of GARAGE DE LEEUW is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE LEEUW is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE LEEUW, open positions, location of GARAGE DE LEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE LEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE LEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE LEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE LEEUW, employees, financial statistics.