JEAN-LOUIS CLOES

Contactgegevens JEAN-LOUIS CLOES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LOUIS CLOES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LOUIS CLOES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TILLEUL 33; 4607; DALHEM, België

Telefoon (phone): 43766026 (+32-43766026) 43766026 (+32-43766026)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LOUIS CLOES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LOUIS CLOES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LOUIS CLOES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LOUIS CLOES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LOUIS CLOES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LOUIS CLOES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LOUIS CLOES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LOUIS CLOES
Products information JEAN-LOUIS CLOES

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JEAN-LOUIS CLOES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LOUIS CLOES
(Get full report from official database of BE for JEAN-LOUIS CLOES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LOUIS CLOES
Addition kinds of activities for JEAN-LOUIS CLOES

17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
20350208. Relishes, azijn | Relishes, vinegar
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
38410212. retinoscopen | Retinoscopes
44899904. Water taxi's | Water taxis

Werken bij JEAN-LOUIS CLOES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LOUIS CLOES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LOUIS CLOES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LOUIS CLOES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van JEAN-LOUIS CLOES in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LOUIS CLOES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LOUIS CLOES. Laat een reactie achter voor JEAN-LOUIS CLOES. JEAN-LOUIS CLOES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LOUIS CLOES. Leave a respond for JEAN-LOUIS CLOES. JEAN-LOUIS CLOES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LOUIS CLOES op de google maps. Adres en contacten JEAN-LOUIS CLOES
Location of JEAN-LOUIS CLOES on the google maps. Address and contacts of JEAN-LOUIS CLOES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LOUIS CLOES JEAN-LOUIS CLOES: HUIS P'TIT NOURS | MIDAS | VERONIQUE GOFFE | Rucquoy M | Dilissen W

Other related companies as JEAN-LOUIS CLOES: HUIS P'TIT NOURS | MIDAS | VERONIQUE GOFFE | Rucquoy M | Dilissen W

JEAN-LOUIS CLOES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LOUIS CLOES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf JEAN-LOUIS CLOES bevindt zich op het adres: RUE DU TILLEUL 33; 4607; DALHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in JEAN-LOUIS CLOES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-LOUIS CLOES is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LOUIS CLOES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LOUIS CLOES, openstaande posities, locatie van JEAN-LOUIS CLOES op de kaart.

JEAN-LOUIS CLOES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LOUIS CLOES, company assigned to the tax number BE08681915283. The company JEAN-LOUIS CLOES is located at the address: RUE DU TILLEUL 33; 4607; DALHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in JEAN-LOUIS CLOES were not found.
The main activity of JEAN-LOUIS CLOES is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LOUIS CLOES is not available. You also can look at reviews of JEAN-LOUIS CLOES, open positions, location of JEAN-LOUIS CLOES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LOUIS CLOES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LOUIS CLOES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LOUIS CLOES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LOUIS CLOES, employees, financial statistics.