JEAN-CLAUDE LEJEUNE

Contactgegevens JEAN-CLAUDE LEJEUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE LEJEUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE LEJEUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VAL-SAINT-LAMBERT 181; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43369613 (+32-43369613) 43369613 (+32-43369613)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE LEJEUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE LEJEUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE LEJEUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE LEJEUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE LEJEUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE LEJEUNE
Products information JEAN-CLAUDE LEJEUNE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JEAN-CLAUDE LEJEUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE LEJEUNE
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE LEJEUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE LEJEUNE
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE LEJEUNE

371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
01820100. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
35759902. Telewriters | Telewriters
51999921. Zaagsel | Sawdust
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij JEAN-CLAUDE LEJEUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE LEJEUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE LEJEUNE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE LEJEUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE LEJEUNE. JEAN-CLAUDE LEJEUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE LEJEUNE. Leave a respond for JEAN-CLAUDE LEJEUNE. JEAN-CLAUDE LEJEUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE LEJEUNE op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE LEJEUNE
Location of JEAN-CLAUDE LEJEUNE on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE LEJEUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE LEJEUNE JEAN-CLAUDE LEJEUNE: MALVINA BERTOLETTI | Ysatys | VID?OTH?QUE L?ESSENTIEL | DI | LAMBERT PAIN

Other related companies as JEAN-CLAUDE LEJEUNE: MALVINA BERTOLETTI | Ysatys | VID?OTH?QUE L?ESSENTIEL | DI | LAMBERT PAIN

JEAN-CLAUDE LEJEUNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE LEJEUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf JEAN-CLAUDE LEJEUNE bevindt zich op het adres: RUE DU VAL-SAINT-LAMBERT 181; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE LEJEUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE LEJEUNE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE LEJEUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE LEJEUNE, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE LEJEUNE op de kaart.

JEAN-CLAUDE LEJEUNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE LEJEUNE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company JEAN-CLAUDE LEJEUNE is located at the address: RUE DU VAL-SAINT-LAMBERT 181; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in JEAN-CLAUDE LEJEUNE were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE LEJEUNE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE LEJEUNE is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE LEJEUNE, open positions, location of JEAN-CLAUDE LEJEUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE LEJEUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE LEJEUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE LEJEUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE LEJEUNE, employees, financial statistics.