GILIS EUROPE

Contactgegevens GILIS EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILIS EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILIS EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIEBLOKKENLAAN 8; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14479050 (+32-14479050) 14479050 (+32-14479050)

Fax (fax): +32 (65) 543-20-64 +32 (65) 543-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILIS EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILIS EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILIS EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILIS EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILIS EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILIS EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILIS EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILIS EUROPE
Products information GILIS EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE02328521728
Ondernemingsnummer: 6755737304
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Carwash pour Camions.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILIS EUROPE
(Get full report from official database of BE for GILIS EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILIS EUROPE
Addition kinds of activities for GILIS EUROPE

223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
17990702. Parkeren onderhoud | Parking lot maintenance
20820000. Malt dranken | Malt beverages
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial

Werken bij GILIS EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILIS EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILIS EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILIS EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van GILIS EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of GILIS EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILIS EUROPE. Laat een reactie achter voor GILIS EUROPE. GILIS EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILIS EUROPE. Leave a respond for GILIS EUROPE. GILIS EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILIS EUROPE op de google maps. Adres en contacten GILIS EUROPE
Location of GILIS EUROPE on the google maps. Address and contacts of GILIS EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILIS EUROPE GILIS EUROPE: Fidusud SA | T ROS BEIAARD | Vervaecke Joseph & Cie SA | EDOUARD & ALEXANDRE | HUIS AUBERGINE

Other related companies as GILIS EUROPE: Fidusud SA | T ROS BEIAARD | Vervaecke Joseph & Cie SA | EDOUARD & ALEXANDRE | HUIS AUBERGINE

GILIS EUROPE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILIS EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328521728. Het bedrijf GILIS EUROPE bevindt zich op het adres: TIEBLOKKENLAAN 8; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carwash pour Camions..
De hoofdactiviteit van GILIS EUROPE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILIS EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILIS EUROPE, openstaande posities, locatie van GILIS EUROPE op de kaart.

GILIS EUROPE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILIS EUROPE, company assigned to the tax number BE02328521728. The company GILIS EUROPE is located at the address: TIEBLOKKENLAAN 8; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carwash pour Camions..
The main activity of GILIS EUROPE is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GILIS EUROPE is not available. You also can look at reviews of GILIS EUROPE, open positions, location of GILIS EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILIS EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILIS EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILIS EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILIS EUROPE, employees, financial statistics.