GARAGE VANDE CASTELLE

Contactgegevens GARAGE VANDE CASTELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VANDE CASTELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VANDE CASTELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUDEN-HOOFDSTRAAT 34; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58299001 (+32-58299001) 58299001 (+32-58299001)

Fax (fax): +32 (67) 523-13-71 +32 (67) 523-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VANDE CASTELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VANDE CASTELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VANDE CASTELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VANDE CASTELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VANDE CASTELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VANDE CASTELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VANDE CASTELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VANDE CASTELLE
Products information GARAGE VANDE CASTELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07867279052
Ondernemingsnummer: 3810852050
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GARAGE VANDE CASTELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VANDE CASTELLE
(Get full report from official database of BE for GARAGE VANDE CASTELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VANDE CASTELLE
Addition kinds of activities for GARAGE VANDE CASTELLE

10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
28190407. Natriumhyposulfiet, natriumhydrosulfiet | Sodium hyposulfite, sodium hydrosulfite
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
38410422. trocars | Trocars
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij GARAGE VANDE CASTELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VANDE CASTELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VANDE CASTELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VANDE CASTELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VANDE CASTELLE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VANDE CASTELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VANDE CASTELLE. Laat een reactie achter voor GARAGE VANDE CASTELLE. GARAGE VANDE CASTELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VANDE CASTELLE. Leave a respond for GARAGE VANDE CASTELLE. GARAGE VANDE CASTELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VANDE CASTELLE op de google maps. Adres en contacten GARAGE VANDE CASTELLE
Location of GARAGE VANDE CASTELLE on the google maps. Address and contacts of GARAGE VANDE CASTELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VANDE CASTELLE GARAGE VANDE CASTELLE: PAS INTERIEURCONCEPTEN | MARC ES | DANSSCHOOL SPLIT | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | GAETAN EECHAUDT

Other related companies as GARAGE VANDE CASTELLE: PAS INTERIEURCONCEPTEN | MARC ES | DANSSCHOOL SPLIT | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | GAETAN EECHAUDT

GARAGE VANDE CASTELLE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VANDE CASTELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867279052. Het bedrijf GARAGE VANDE CASTELLE bevindt zich op het adres: GOUDEN-HOOFDSTRAAT 34; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE VANDE CASTELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VANDE CASTELLE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VANDE CASTELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VANDE CASTELLE, openstaande posities, locatie van GARAGE VANDE CASTELLE op de kaart.

GARAGE VANDE CASTELLE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VANDE CASTELLE, company assigned to the tax number BE07867279052. The company GARAGE VANDE CASTELLE is located at the address: GOUDEN-HOOFDSTRAAT 34; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE VANDE CASTELLE were not found.
The main activity of GARAGE VANDE CASTELLE is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VANDE CASTELLE is not available. You also can look at reviews of GARAGE VANDE CASTELLE, open positions, location of GARAGE VANDE CASTELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VANDE CASTELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VANDE CASTELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VANDE CASTELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VANDE CASTELLE, employees, financial statistics.