GARAGE MUYLLAERT

Contactgegevens GARAGE MUYLLAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MUYLLAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MUYLLAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWEKERIJSTRAAT 45; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32354376 32354376

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MUYLLAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MUYLLAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MUYLLAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MUYLLAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MUYLLAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MUYLLAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MUYLLAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MUYLLAERT
Products information GARAGE MUYLLAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GARAGE MUYLLAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MUYLLAERT
(Get full report from official database of BE for GARAGE MUYLLAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MUYLLAERT
Addition kinds of activities for GARAGE MUYLLAERT

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
20999921. Azijn | Vinegar
24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
50120101. Autoverhuur | Automobile auction

Werken bij GARAGE MUYLLAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MUYLLAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MUYLLAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MUYLLAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van GARAGE MUYLLAERT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MUYLLAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MUYLLAERT. Laat een reactie achter voor GARAGE MUYLLAERT. GARAGE MUYLLAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MUYLLAERT. Leave a respond for GARAGE MUYLLAERT. GARAGE MUYLLAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MUYLLAERT op de google maps. Adres en contacten GARAGE MUYLLAERT
Location of GARAGE MUYLLAERT on the google maps. Address and contacts of GARAGE MUYLLAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MUYLLAERT GARAGE MUYLLAERT: ELPE-MICROFILM ASSISTANCE | DE OUDE LIBRIJE | Titeca Ilse | DOMINIQUE SALMON DIFFUS. | FREDERIC STEGHERS

Other related companies as GARAGE MUYLLAERT: ELPE-MICROFILM ASSISTANCE | DE OUDE LIBRIJE | Titeca Ilse | DOMINIQUE SALMON DIFFUS. | FREDERIC STEGHERS

GARAGE MUYLLAERT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MUYLLAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf GARAGE MUYLLAERT bevindt zich op het adres: KWEKERIJSTRAAT 45; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE MUYLLAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE MUYLLAERT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MUYLLAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MUYLLAERT, openstaande posities, locatie van GARAGE MUYLLAERT op de kaart.

GARAGE MUYLLAERT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MUYLLAERT, company assigned to the tax number BE08303985595. The company GARAGE MUYLLAERT is located at the address: KWEKERIJSTRAAT 45; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE MUYLLAERT were not found.
The main activity of GARAGE MUYLLAERT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MUYLLAERT is not available. You also can look at reviews of GARAGE MUYLLAERT, open positions, location of GARAGE MUYLLAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MUYLLAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MUYLLAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MUYLLAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MUYLLAERT, employees, financial statistics.