GARAGE MONMART JAUMES

Contactgegevens GARAGE MONMART JAUMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MONMART JAUMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MONMART JAUMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GEMBLOUX 666; 5080; LA BRUYERE, België

Telefoon (phone): 81569010 (+32-81569010) 81569010 (+32-81569010)

Fax (fax): +32 (2) 435-80-29 +32 (2) 435-80-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MONMART JAUMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MONMART JAUMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MONMART JAUMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MONMART JAUMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MONMART JAUMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MONMART JAUMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MONMART JAUMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MONMART JAUMES
Products information GARAGE MONMART JAUMES

BTW identificatienummer (tax): BE01255432128
Ondernemingsnummer: 6303375244
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GARAGE MONMART JAUMES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MONMART JAUMES
(Get full report from official database of BE for GARAGE MONMART JAUMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MONMART JAUMES
Addition kinds of activities for GARAGE MONMART JAUMES

251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
329201. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
24991005. Zitplaatsen, toilet | Seats, toilet
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding
51229904. Geneeskunde kast diversen | Medicine cabinet sundries
51690103. Chloor | Chlorine

Werken bij GARAGE MONMART JAUMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MONMART JAUMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MONMART JAUMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MONMART JAUMES. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van GARAGE MONMART JAUMES in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MONMART JAUMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MONMART JAUMES. Laat een reactie achter voor GARAGE MONMART JAUMES. GARAGE MONMART JAUMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MONMART JAUMES. Leave a respond for GARAGE MONMART JAUMES. GARAGE MONMART JAUMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MONMART JAUMES op de google maps. Adres en contacten GARAGE MONMART JAUMES
Location of GARAGE MONMART JAUMES on the google maps. Address and contacts of GARAGE MONMART JAUMES

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MONMART JAUMES GARAGE MONMART JAUMES: Marx Aime | MAISON A LA BONNE HEURE | Vital Coiffure | SCIERIE CLOSE SA | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as GARAGE MONMART JAUMES: Marx Aime | MAISON A LA BONNE HEURE | Vital Coiffure | SCIERIE CLOSE SA | VRIJE KLEUTERSCHOOL

GARAGE MONMART JAUMES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MONMART JAUMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01255432128. Het bedrijf GARAGE MONMART JAUMES bevindt zich op het adres: RUE DE GEMBLOUX 666; 5080; LA BRUYERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE MONMART JAUMES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE MONMART JAUMES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MONMART JAUMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MONMART JAUMES, openstaande posities, locatie van GARAGE MONMART JAUMES op de kaart.

GARAGE MONMART JAUMES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MONMART JAUMES, company assigned to the tax number BE01255432128. The company GARAGE MONMART JAUMES is located at the address: RUE DE GEMBLOUX 666; 5080; LA BRUYERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE MONMART JAUMES were not found.
The main activity of GARAGE MONMART JAUMES is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MONMART JAUMES is not available. You also can look at reviews of GARAGE MONMART JAUMES, open positions, location of GARAGE MONMART JAUMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MONMART JAUMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MONMART JAUMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MONMART JAUMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MONMART JAUMES, employees, financial statistics.