Seminck M

Contactgegevens Seminck M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seminck M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seminck M

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kapelstraat 163 2660 Hoboken (Antwerpen), België

Telefoon (phone): +32 (61) 690-33-24 +32 (61) 690-33-24

Fax (fax): +32 (87) 260-71-28 +32 (87) 260-71-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seminck M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seminck M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seminck M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seminck M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seminck M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seminck M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seminck M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seminck M
Products information Seminck M

BTW identificatienummer (tax): BE07146575927
Ondernemingsnummer: 7519836425
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Seminck M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seminck M
(Get full report from official database of BE for Seminck M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seminck M
Addition kinds of activities for Seminck M

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
449300. jachthavens | Marinas
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij Seminck M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seminck M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seminck M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seminck M. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Seminck M in sociale netwerken
Look for responds of Seminck M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seminck M. Laat een reactie achter voor Seminck M. Seminck M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seminck M. Leave a respond for Seminck M. Seminck M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seminck M op de google maps. Adres en contacten Seminck M
Location of Seminck M on the google maps. Address and contacts of Seminck M

Andere gerelateerde bedrijven als come Seminck M Seminck M: FREDERIK DEBAENE | JEAN-MICHEL GAUTHY | NATURVITA | GARAGE PHILIPPART R. | Collen Engineering B.V.B.A.

Other related companies as Seminck M: FREDERIK DEBAENE | JEAN-MICHEL GAUTHY | NATURVITA | GARAGE PHILIPPART R. | Collen Engineering B.V.B.A.

Seminck M is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Seminck M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07146575927. Het bedrijf Seminck M bevindt zich op het adres: Kapelstraat 163 2660 Hoboken (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 896,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Seminck M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seminck M is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seminck M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seminck M, openstaande posities, locatie van Seminck M op de kaart.

Seminck M is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Seminck M, company assigned to the tax number BE07146575927. The company Seminck M is located at the address: Kapelstraat 163 2660 Hoboken (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 896,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Seminck M were not found.
The main activity of Seminck M is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Seminck M is not available. You also can look at reviews of Seminck M, open positions, location of Seminck M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seminck M, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seminck M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seminck M, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seminck M, employees, financial statistics.