GARAGE CAUCHE

Contactgegevens GARAGE CAUCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CAUCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CAUCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCEL CUVELIER 21; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69664290 (+32-69664290) 69664290 (+32-69664290)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CAUCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CAUCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CAUCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CAUCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CAUCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CAUCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CAUCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CAUCHE
Products information GARAGE CAUCHE

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GARAGE CAUCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CAUCHE
(Get full report from official database of BE for GARAGE CAUCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CAUCHE
Addition kinds of activities for GARAGE CAUCHE

261100. Pulpmolens | Pulp mills
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
24990900. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
50920102. Model kits | Model kits

Werken bij GARAGE CAUCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CAUCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CAUCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CAUCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CAUCHE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CAUCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CAUCHE. Laat een reactie achter voor GARAGE CAUCHE. GARAGE CAUCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CAUCHE. Leave a respond for GARAGE CAUCHE. GARAGE CAUCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CAUCHE op de google maps. Adres en contacten GARAGE CAUCHE
Location of GARAGE CAUCHE on the google maps. Address and contacts of GARAGE CAUCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CAUCHE GARAGE CAUCHE: HENDRIK DANNEELS | COIFFURE JACQUES | PEDICURE GREET | PETRUS PALMEN | CENTRE ISABELLE DHOR

Other related companies as GARAGE CAUCHE: HENDRIK DANNEELS | COIFFURE JACQUES | PEDICURE GREET | PETRUS PALMEN | CENTRE ISABELLE DHOR

GARAGE CAUCHE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CAUCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf GARAGE CAUCHE bevindt zich op het adres: RUE MARCEL CUVELIER 21; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE CAUCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE CAUCHE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CAUCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CAUCHE, openstaande posities, locatie van GARAGE CAUCHE op de kaart.

GARAGE CAUCHE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CAUCHE, company assigned to the tax number BE01249664306. The company GARAGE CAUCHE is located at the address: RUE MARCEL CUVELIER 21; 7904; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE CAUCHE were not found.
The main activity of GARAGE CAUCHE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CAUCHE is not available. You also can look at reviews of GARAGE CAUCHE, open positions, location of GARAGE CAUCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CAUCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CAUCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CAUCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CAUCHE, employees, financial statistics.