DEMARET CARROSSERIE

Contactgegevens DEMARET CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMARET CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMARET CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E CHARLEMAGNE 2; 4890; THIMISTER-CLERMONT, België

Telefoon (phone): 87446636 (+32-87446636) 87446636 (+32-87446636)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMARET CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMARET CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMARET CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMARET CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMARET CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMARET CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMARET CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMARET CARROSSERIE
Products information DEMARET CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMARET CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for DEMARET CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMARET CARROSSERIE
Addition kinds of activities for DEMARET CARROSSERIE

5946. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
38739905. Klokken, behalve klokken | Clocks, except timeclocks
39491201. Croquet sets | Croquet sets
59990303. vlaggen | Flags
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij DEMARET CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMARET CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMARET CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMARET CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van DEMARET CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of DEMARET CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMARET CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor DEMARET CARROSSERIE. DEMARET CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMARET CARROSSERIE. Leave a respond for DEMARET CARROSSERIE. DEMARET CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMARET CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten DEMARET CARROSSERIE
Location of DEMARET CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of DEMARET CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMARET CARROSSERIE DEMARET CARROSSERIE: FA. LENAERTS-TACK | WILLENS TECNO | BIWM-LABORATORIUM TER KAMEREN | Delmotte Marie | Derenne A

Other related companies as DEMARET CARROSSERIE: FA. LENAERTS-TACK | WILLENS TECNO | BIWM-LABORATORIUM TER KAMEREN | Delmotte Marie | Derenne A

DEMARET CARROSSERIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMARET CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf DEMARET CARROSSERIE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E CHARLEMAGNE 2; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van DEMARET CARROSSERIE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMARET CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMARET CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van DEMARET CARROSSERIE op de kaart.

DEMARET CARROSSERIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMARET CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE06805175781. The company DEMARET CARROSSERIE is located at the address: CHAUSS?E CHARLEMAGNE 2; 4890; THIMISTER-CLERMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of DEMARET CARROSSERIE is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMARET CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of DEMARET CARROSSERIE, open positions, location of DEMARET CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMARET CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMARET CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMARET CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMARET CARROSSERIE, employees, financial statistics.