DE AUTOWAXERIJ

Contactgegevens DE AUTOWAXERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE AUTOWAXERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE AUTOWAXERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 529; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204722 (+32-51204722) 51204722 (+32-51204722)

Fax (fax): +32 (83) 291-24-47 +32 (83) 291-24-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE AUTOWAXERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE AUTOWAXERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE AUTOWAXERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE AUTOWAXERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE AUTOWAXERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE AUTOWAXERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE AUTOWAXERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE AUTOWAXERIJ
Products information DE AUTOWAXERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE02640258789
Ondernemingsnummer: 9342742919
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Service de Nettoyage Manuel de Voitures, Nettoyages des Int茅rieurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE AUTOWAXERIJ
(Get full report from official database of BE for DE AUTOWAXERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE AUTOWAXERIJ
Addition kinds of activities for DE AUTOWAXERIJ

20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)

Werken bij DE AUTOWAXERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE AUTOWAXERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE AUTOWAXERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE AUTOWAXERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van DE AUTOWAXERIJ in sociale netwerken
Look for responds of DE AUTOWAXERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE AUTOWAXERIJ. Laat een reactie achter voor DE AUTOWAXERIJ. DE AUTOWAXERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE AUTOWAXERIJ. Leave a respond for DE AUTOWAXERIJ. DE AUTOWAXERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE AUTOWAXERIJ op de google maps. Adres en contacten DE AUTOWAXERIJ
Location of DE AUTOWAXERIJ on the google maps. Address and contacts of DE AUTOWAXERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE AUTOWAXERIJ DE AUTOWAXERIJ: VAN BRUWAENE L | Indumar | Teirlinck F BVBA | FE. SUPERTOIT | MMM Edition

Other related companies as DE AUTOWAXERIJ: VAN BRUWAENE L | Indumar | Teirlinck F BVBA | FE. SUPERTOIT | MMM Edition

DE AUTOWAXERIJ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE AUTOWAXERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02640258789. Het bedrijf DE AUTOWAXERIJ bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 529; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Service de Nettoyage Manuel de Voitures, Nettoyages des Int茅rieurs..
De hoofdactiviteit van DE AUTOWAXERIJ is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE AUTOWAXERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE AUTOWAXERIJ, openstaande posities, locatie van DE AUTOWAXERIJ op de kaart.

DE AUTOWAXERIJ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE AUTOWAXERIJ, company assigned to the tax number BE02640258789. The company DE AUTOWAXERIJ is located at the address: IEPERSESTRAAT 529; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Service de Nettoyage Manuel de Voitures, Nettoyages des Int茅rieurs..
The main activity of DE AUTOWAXERIJ is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE AUTOWAXERIJ is not available. You also can look at reviews of DE AUTOWAXERIJ, open positions, location of DE AUTOWAXERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE AUTOWAXERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE AUTOWAXERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE AUTOWAXERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE AUTOWAXERIJ, employees, financial statistics.