D.C.R. SERVICE

Contactgegevens D.C.R. SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.C.R. SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.C.R. SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 15; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81414345 (+32-81414345) 81414345 (+32-81414345)

Fax (fax): +32 (69) 862-50-11 +32 (69) 862-50-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.C.R. SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.C.R. SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.C.R. SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.C.R. SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.C.R. SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.C.R. SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.C.R. SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.C.R. SERVICE
Products information D.C.R. SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07940338134
Ondernemingsnummer: 5424194335
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in D.C.R. SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.C.R. SERVICE
(Get full report from official database of BE for D.C.R. SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.C.R. SERVICE
Addition kinds of activities for D.C.R. SERVICE

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
32970302. Gunning mixes, nonclay | Gunning mixes, nonclay
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes
58129903. Traiteurs | Caterers

Werken bij D.C.R. SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.C.R. SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.C.R. SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.C.R. SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

Zoek naar antwoorden van D.C.R. SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of D.C.R. SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.C.R. SERVICE. Laat een reactie achter voor D.C.R. SERVICE. D.C.R. SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.C.R. SERVICE. Leave a respond for D.C.R. SERVICE. D.C.R. SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.C.R. SERVICE op de google maps. Adres en contacten D.C.R. SERVICE
Location of D.C.R. SERVICE on the google maps. Address and contacts of D.C.R. SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come D.C.R. SERVICE D.C.R. SERVICE: BOULANGERIE DشME | MUTUALIT? LIBRE 503 | CHRISTIANE DE DUFFELEER | ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER | MARNIX VANDENBERGHE

Other related companies as D.C.R. SERVICE: BOULANGERIE DشME | MUTUALIT? LIBRE 503 | CHRISTIANE DE DUFFELEER | ACTIVE FRENCH SCHOOL & LANGUAGE CENTER | MARNIX VANDENBERGHE

D.C.R. SERVICE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.C.R. SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940338134. Het bedrijf D.C.R. SERVICE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 15; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in D.C.R. SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.C.R. SERVICE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.C.R. SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.C.R. SERVICE, openstaande posities, locatie van D.C.R. SERVICE op de kaart.

D.C.R. SERVICE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.C.R. SERVICE, company assigned to the tax number BE07940338134. The company D.C.R. SERVICE is located at the address: RUE DE LA GARE 15; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in D.C.R. SERVICE were not found.
The main activity of D.C.R. SERVICE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.C.R. SERVICE is not available. You also can look at reviews of D.C.R. SERVICE, open positions, location of D.C.R. SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.C.R. SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.C.R. SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.C.R. SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.C.R. SERVICE, employees, financial statistics.