CARROSSERIE NICE-CAR

Contactgegevens CARROSSERIE NICE-CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE NICE-CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE NICE-CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VAN VOLXEM 186; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23438592 (+32-23438592) 23438592 (+32-23438592)

Fax (fax): +32 (84) 518-19-11 +32 (84) 518-19-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE NICE-CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE NICE-CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE NICE-CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE NICE-CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE NICE-CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE NICE-CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE NICE-CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE NICE-CAR
Products information CARROSSERIE NICE-CAR

BTW identificatienummer (tax): BE09983245849
Ondernemingsnummer: 2085998535
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE NICE-CAR
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE NICE-CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE NICE-CAR
Addition kinds of activities for CARROSSERIE NICE-CAR

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
27710000. Wenskaarten | Greeting cards
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij CARROSSERIE NICE-CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE NICE-CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE NICE-CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE NICE-CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE NICE-CAR in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE NICE-CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE NICE-CAR. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE NICE-CAR. CARROSSERIE NICE-CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE NICE-CAR. Leave a respond for CARROSSERIE NICE-CAR. CARROSSERIE NICE-CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE NICE-CAR op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE NICE-CAR
Location of CARROSSERIE NICE-CAR on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE NICE-CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE NICE-CAR CARROSSERIE NICE-CAR: B?ATRICE PIROTTE | B.C. HAACHT | Houbregs Orthopedie | K. KAMERS | SOS ENFANCE BRABANT WALLON

Other related companies as CARROSSERIE NICE-CAR: B?ATRICE PIROTTE | B.C. HAACHT | Houbregs Orthopedie | K. KAMERS | SOS ENFANCE BRABANT WALLON

CARROSSERIE NICE-CAR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE NICE-CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09983245849. Het bedrijf CARROSSERIE NICE-CAR bevindt zich op het adres: AVENUE VAN VOLXEM 186; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE NICE-CAR is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE NICE-CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE NICE-CAR, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE NICE-CAR op de kaart.

CARROSSERIE NICE-CAR is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE NICE-CAR, company assigned to the tax number BE09983245849. The company CARROSSERIE NICE-CAR is located at the address: AVENUE VAN VOLXEM 186; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARROSSERIE NICE-CAR is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE NICE-CAR is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE NICE-CAR, open positions, location of CARROSSERIE NICE-CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE NICE-CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE NICE-CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE NICE-CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE NICE-CAR, employees, financial statistics.