ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )
Private companiesPersonal Services • ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

Contactgegevens ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): address, phone, fax, email, website, opening hours

ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Saussin 1b 5190 Spy, België

Telefoon (phone): 071.78 16 85 (+32-071.78 16 85) 071.78 16 85 (+32-071.78 16 85)

Fax (fax): 071.78 16 87 (+32-071.78 16 87) 071.78 16 87 (+32-071.78 16 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )
Products information ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

BTW identificatienummer (tax): BE05604370117
Ondernemingsnummer: 6655487060
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Chain drives, sprockets; Chains for continuous conveyors; Conveyor belt scrapers; Conveyor belts; Elevator buckets; Rollers and bearing for transportation plants; Shaft mounted gearboxes; V-belt drives

Product categorie (product category): Ball Bearings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )
(Get full report from official database of BE for ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ))

Aanvulling soorten activiteiten voor ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )
Addition kinds of activities for ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
27410103. Posters: uitgeverij en drukwerk | Posters: publishing and printing
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
67229902. Wederverkoop van fondsen, op eigen rekening | Mutual fund sales, on own account
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) in sociale netwerken
Look for responds of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Laat een reactie achter voor ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). Leave a respond for ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ). ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) op de google maps. Adres en contacten ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )
Location of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) on the google maps. Address and contacts of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA )

Andere gerelateerde bedrijven als come ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): BENGLER C | Lambers S | NICOLE BECHHOFF | HOME MARKET | Kaffeeke ('t)

Other related companies as ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ): BENGLER C | Lambers S | NICOLE BECHHOFF | HOME MARKET | Kaffeeke ('t)

ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604370117. Het bedrijf ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) bevindt zich op het adres: Route de Saussin 1b 5190 Spy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ball Bearings. Lijst met producten zijn Chain drives, sprockets; Chains for continuous conveyors; Conveyor belt scrapers; Conveyor belts; Elevator buckets; Rollers and bearing for transportation plants; Shaft mounted gearboxes; V-belt drives.
De hoofdactiviteit van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), openstaande posities, locatie van ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), company assigned to the tax number BE05604370117. The company ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is located at the address: Route de Saussin 1b 5190 Spy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ball Bearings. List of products are Chain drives, sprockets; Chains for continuous conveyors; Conveyor belt scrapers; Conveyor belts; Elevator buckets; Rollers and bearing for transportation plants; Shaft mounted gearboxes; V-belt drives.
The main activity of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) is not available. You also can look at reviews of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), open positions, location of ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABM SA ( Atelier Belge de la Manutention SA ), employees, financial statistics.