CARR. DEMINNE J. & FILS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CARR. DEMINNE J. & FILS
Private companiesMotor Freight Transportation • CARR. DEMINNE J. & FILS

Contactgegevens CARR. DEMINNE J. & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARR. DEMINNE J. & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARR. DEMINNE J. & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS-JACQUES 6; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81444939 (+32-81444939) 81444939 (+32-81444939)

Fax (fax): +32 (64) 111-44-16 +32 (64) 111-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARR. DEMINNE J. & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARR. DEMINNE J. & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARR. DEMINNE J. & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARR. DEMINNE J. & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARR. DEMINNE J. & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARR. DEMINNE J. & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARR. DEMINNE J. & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARR. DEMINNE J. & FILS
Products information CARR. DEMINNE J. & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE01742675781
Ondernemingsnummer: 1093109130
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARR. DEMINNE J. & FILS
(Get full report from official database of BE for CARR. DEMINNE J. & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARR. DEMINNE J. & FILS
Addition kinds of activities for CARR. DEMINNE J. & FILS

363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
29110500. residuen | Residues
32740100. Bouwkalk | Building lime
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
52110506. Zand en grind | Sand and gravel
70320300. Sportkampen | Sporting camps
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij CARR. DEMINNE J. & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARR. DEMINNE J. & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARR. DEMINNE J. & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARR. DEMINNE J. & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van CARR. DEMINNE J. & FILS in sociale netwerken
Look for responds of CARR. DEMINNE J. & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARR. DEMINNE J. & FILS. Laat een reactie achter voor CARR. DEMINNE J. & FILS. CARR. DEMINNE J. & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARR. DEMINNE J. & FILS. Leave a respond for CARR. DEMINNE J. & FILS. CARR. DEMINNE J. & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARR. DEMINNE J. & FILS op de google maps. Adres en contacten CARR. DEMINNE J. & FILS
Location of CARR. DEMINNE J. & FILS on the google maps. Address and contacts of CARR. DEMINNE J. & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARR. DEMINNE J. & FILS CARR. DEMINNE J. & FILS: PHILIPPE LESEINE | BUREAU PROMOCALYPSO | Normandy | AUTO-ECOLE BARA | Guy Lange-Import Garden

Other related companies as CARR. DEMINNE J. & FILS: PHILIPPE LESEINE | BUREAU PROMOCALYPSO | Normandy | AUTO-ECOLE BARA | Guy Lange-Import Garden

CARR. DEMINNE J. & FILS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARR. DEMINNE J. & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01742675781. Het bedrijf CARR. DEMINNE J. & FILS bevindt zich op het adres: RUE LOUIS-JACQUES 6; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van CARR. DEMINNE J. & FILS is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARR. DEMINNE J. & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARR. DEMINNE J. & FILS, openstaande posities, locatie van CARR. DEMINNE J. & FILS op de kaart.

CARR. DEMINNE J. & FILS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARR. DEMINNE J. & FILS, company assigned to the tax number BE01742675781. The company CARR. DEMINNE J. & FILS is located at the address: RUE LOUIS-JACQUES 6; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of CARR. DEMINNE J. & FILS is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARR. DEMINNE J. & FILS is not available. You also can look at reviews of CARR. DEMINNE J. & FILS, open positions, location of CARR. DEMINNE J. & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARR. DEMINNE J. & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARR. DEMINNE J. & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARR. DEMINNE J. & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARR. DEMINNE J. & FILS, employees, financial statistics.