SOMO P.C.

Contactgegevens SOMO P.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOMO P.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOMO P.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARSTRAAT 18A; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34857510 (+32-34857510) 34857510 (+32-34857510)

Fax (fax): +32 (87) 437-61-38 +32 (87) 437-61-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOMO P.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOMO P.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOMO P.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOMO P.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOMO P.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOMO P.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOMO P.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOMO P.C.
Products information SOMO P.C.

BTW identificatienummer (tax): BE07987304687
Ondernemingsnummer: 9675628662
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOMO P.C.
(Get full report from official database of BE for SOMO P.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOMO P.C.
Addition kinds of activities for SOMO P.C.

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
24210200. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij SOMO P.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOMO P.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOMO P.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOMO P.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van SOMO P.C. in sociale netwerken
Look for responds of SOMO P.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOMO P.C.. Laat een reactie achter voor SOMO P.C.. SOMO P.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOMO P.C.. Leave a respond for SOMO P.C.. SOMO P.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOMO P.C. op de google maps. Adres en contacten SOMO P.C.
Location of SOMO P.C. on the google maps. Address and contacts of SOMO P.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOMO P.C. SOMO P.C.: TOLBECQ P | Autotechniek Lefevre | Keersmaekers BVBA | PEREAUX A. & FR. | KAMBIZ SHARIF

Other related companies as SOMO P.C.: TOLBECQ P | Autotechniek Lefevre | Keersmaekers BVBA | PEREAUX A. & FR. | KAMBIZ SHARIF

SOMO P.C. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOMO P.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987304687. Het bedrijf SOMO P.C. bevindt zich op het adres: LAARSTRAAT 18A; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
De hoofdactiviteit van SOMO P.C. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOMO P.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOMO P.C., openstaande posities, locatie van SOMO P.C. op de kaart.

SOMO P.C. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOMO P.C., company assigned to the tax number BE07987304687. The company SOMO P.C. is located at the address: LAARSTRAAT 18A; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. R茅alisation de programmes and logiciels. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Ordinateurs, Logiciels.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
The main activity of SOMO P.C. is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOMO P.C. is not available. You also can look at reviews of SOMO P.C., open positions, location of SOMO P.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOMO P.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOMO P.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOMO P.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOMO P.C., employees, financial statistics.