CUYPERS CONSULTING

Contactgegevens CUYPERS CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUYPERS CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUYPERS CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWESTEENWEG 207; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 475285473 (+32-475285473) 475285473 (+32-475285473)

Fax (fax): +32 (50) 394-98-86 +32 (50) 394-98-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUYPERS CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUYPERS CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUYPERS CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUYPERS CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUYPERS CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUYPERS CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUYPERS CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUYPERS CONSULTING
Products information CUYPERS CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05753234863
Ondernemingsnummer: 4393951416
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅alisation de programmes and logiciels. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUYPERS CONSULTING
(Get full report from official database of BE for CUYPERS CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUYPERS CONSULTING
Addition kinds of activities for CUYPERS CONSULTING

349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
33121001. Zwarte plaat | Black plate
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij CUYPERS CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUYPERS CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUYPERS CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUYPERS CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van CUYPERS CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of CUYPERS CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUYPERS CONSULTING. Laat een reactie achter voor CUYPERS CONSULTING. CUYPERS CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUYPERS CONSULTING. Leave a respond for CUYPERS CONSULTING. CUYPERS CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUYPERS CONSULTING op de google maps. Adres en contacten CUYPERS CONSULTING
Location of CUYPERS CONSULTING on the google maps. Address and contacts of CUYPERS CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come CUYPERS CONSULTING CUYPERS CONSULTING: COIFFURE DANIE | Koningin Fabiola Stichting | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | Codan D茅cor SPRL | H.Q.

Other related companies as CUYPERS CONSULTING: COIFFURE DANIE | Koningin Fabiola Stichting | MOBISTAR CENTER ALLCOM SERVICE | Codan D茅cor SPRL | H.Q.

CUYPERS CONSULTING is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUYPERS CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753234863. Het bedrijf CUYPERS CONSULTING bevindt zich op het adres: NIEUWESTEENWEG 207; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅alisation de programmes and logiciels. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
De hoofdactiviteit van CUYPERS CONSULTING is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUYPERS CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUYPERS CONSULTING, openstaande posities, locatie van CUYPERS CONSULTING op de kaart.

CUYPERS CONSULTING is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUYPERS CONSULTING, company assigned to the tax number BE05753234863. The company CUYPERS CONSULTING is located at the address: NIEUWESTEENWEG 207; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅alisation de programmes and logiciels. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalis茅s..
The main activity of CUYPERS CONSULTING is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUYPERS CONSULTING is not available. You also can look at reviews of CUYPERS CONSULTING, open positions, location of CUYPERS CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUYPERS CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUYPERS CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUYPERS CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUYPERS CONSULTING, employees, financial statistics.