KAYNES INTERNATIONAL

Contactgegevens KAYNES INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAYNES INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAYNES INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 164B4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25343342 (+32-25343342) 25343342 (+32-25343342)

Fax (fax): +32 (61) 766-32-99 +32 (61) 766-32-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAYNES INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAYNES INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAYNES INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAYNES INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAYNES INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAYNES INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAYNES INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAYNES INTERNATIONAL
Products information KAYNES INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08056793212
Ondernemingsnummer: 3123657226
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAYNES INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for KAYNES INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAYNES INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for KAYNES INTERNATIONAL

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
59639903. Cosmetische verkoop, huis-naar-huis | Cosmetic sales, house-to-house

Werken bij KAYNES INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAYNES INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAYNES INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAYNES INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van KAYNES INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of KAYNES INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAYNES INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor KAYNES INTERNATIONAL. KAYNES INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAYNES INTERNATIONAL. Leave a respond for KAYNES INTERNATIONAL. KAYNES INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAYNES INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten KAYNES INTERNATIONAL
Location of KAYNES INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of KAYNES INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come KAYNES INTERNATIONAL KAYNES INTERNATIONAL: COIFFURE PIERIK | P. TIMMERMANS | MAISONS ET TERRAINS | PATRICIA RUBINFELD | FE. KIRSCHVINK FILS

Other related companies as KAYNES INTERNATIONAL: COIFFURE PIERIK | P. TIMMERMANS | MAISONS ET TERRAINS | PATRICIA RUBINFELD | FE. KIRSCHVINK FILS

KAYNES INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAYNES INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08056793212. Het bedrijf KAYNES INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 164B4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van KAYNES INTERNATIONAL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAYNES INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAYNES INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van KAYNES INTERNATIONAL op de kaart.

KAYNES INTERNATIONAL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAYNES INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08056793212. The company KAYNES INTERNATIONAL is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 164B4; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of KAYNES INTERNATIONAL is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KAYNES INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of KAYNES INTERNATIONAL, open positions, location of KAYNES INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAYNES INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAYNES INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAYNES INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAYNES INTERNATIONAL, employees, financial statistics.