De Backer Chris

Contactgegevens De Backer Chris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Backer Chris: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Backer Chris

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boekelstraat 27 9660 Elst (Brakel), België

Telefoon (phone): +32 (69) 792-91-55 +32 (69) 792-91-55

Fax (fax): +32 (69) 593-51-57 +32 (69) 593-51-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Backer Chris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Backer Chris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Backer Chris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Backer Chris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Backer Chris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Backer Chris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Backer Chris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Backer Chris
Products information De Backer Chris

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Backer Chris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Backer Chris
(Get full report from official database of BE for De Backer Chris)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Backer Chris
Addition kinds of activities for De Backer Chris

23930100. Canvas tassen | Canvas bags
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions

Werken bij De Backer Chris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Backer Chris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Backer Chris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Backer Chris. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

Zoek naar antwoorden van De Backer Chris in sociale netwerken
Look for responds of De Backer Chris in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Backer Chris. Laat een reactie achter voor De Backer Chris. De Backer Chris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Backer Chris. Leave a respond for De Backer Chris. De Backer Chris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Backer Chris op de google maps. Adres en contacten De Backer Chris
Location of De Backer Chris on the google maps. Address and contacts of De Backer Chris

Andere gerelateerde bedrijven als come De Backer Chris De Backer Chris: MAN?GE LE CANYON | FA. OLD ART | Routard (Le) | GARAGE TOURNIER | Foyer Culturel d'Evere

Other related companies as De Backer Chris: MAN?GE LE CANYON | FA. OLD ART | Routard (Le) | GARAGE TOURNIER | Foyer Culturel d'Evere

De Backer Chris is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Backer Chris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf De Backer Chris bevindt zich op het adres: Boekelstraat 27 9660 Elst (Brakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in De Backer Chris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Backer Chris is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Backer Chris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Backer Chris, openstaande posities, locatie van De Backer Chris op de kaart.

De Backer Chris is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Backer Chris, company assigned to the tax number BE07234191894. The company De Backer Chris is located at the address: Boekelstraat 27 9660 Elst (Brakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in De Backer Chris were not found.
The main activity of De Backer Chris is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Backer Chris is not available. You also can look at reviews of De Backer Chris, open positions, location of De Backer Chris on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Backer Chris, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Backer Chris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Backer Chris, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Backer Chris, employees, financial statistics.