JOGICA COMPUTER SUPPORT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • JOGICA COMPUTER SUPPORT
Private companiesDepository Institutions • JOGICA COMPUTER SUPPORT

Contactgegevens JOGICA COMPUTER SUPPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOGICA COMPUTER SUPPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOGICA COMPUTER SUPPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSEBAAN 73; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36360106 (+32-36360106) 36360106 (+32-36360106)

Fax (fax): +32 (67) 925-23-74 +32 (67) 925-23-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOGICA COMPUTER SUPPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOGICA COMPUTER SUPPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOGICA COMPUTER SUPPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOGICA COMPUTER SUPPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOGICA COMPUTER SUPPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOGICA COMPUTER SUPPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOGICA COMPUTER SUPPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOGICA COMPUTER SUPPORT
Products information JOGICA COMPUTER SUPPORT

BTW identificatienummer (tax): BE08013671875
Ondernemingsnummer: 5588714599
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOGICA COMPUTER SUPPORT
(Get full report from official database of BE for JOGICA COMPUTER SUPPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOGICA COMPUTER SUPPORT
Addition kinds of activities for JOGICA COMPUTER SUPPORT

202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij JOGICA COMPUTER SUPPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOGICA COMPUTER SUPPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOGICA COMPUTER SUPPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOGICA COMPUTER SUPPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van JOGICA COMPUTER SUPPORT in sociale netwerken
Look for responds of JOGICA COMPUTER SUPPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOGICA COMPUTER SUPPORT. Laat een reactie achter voor JOGICA COMPUTER SUPPORT. JOGICA COMPUTER SUPPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOGICA COMPUTER SUPPORT. Leave a respond for JOGICA COMPUTER SUPPORT. JOGICA COMPUTER SUPPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOGICA COMPUTER SUPPORT op de google maps. Adres en contacten JOGICA COMPUTER SUPPORT
Location of JOGICA COMPUTER SUPPORT on the google maps. Address and contacts of JOGICA COMPUTER SUPPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOGICA COMPUTER SUPPORT JOGICA COMPUTER SUPPORT: BAELEN EMPIRE PIPE | PIERRE MICHIELS | DOC RAY | Magazijntje ('t) | BELGIUM INTERN. TRAVEL

Other related companies as JOGICA COMPUTER SUPPORT: BAELEN EMPIRE PIPE | PIERRE MICHIELS | DOC RAY | Magazijntje ('t) | BELGIUM INTERN. TRAVEL

JOGICA COMPUTER SUPPORT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOGICA COMPUTER SUPPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013671875. Het bedrijf JOGICA COMPUTER SUPPORT bevindt zich op het adres: BERGSEBAAN 73; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van JOGICA COMPUTER SUPPORT is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOGICA COMPUTER SUPPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOGICA COMPUTER SUPPORT, openstaande posities, locatie van JOGICA COMPUTER SUPPORT op de kaart.

JOGICA COMPUTER SUPPORT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOGICA COMPUTER SUPPORT, company assigned to the tax number BE08013671875. The company JOGICA COMPUTER SUPPORT is located at the address: BERGSEBAAN 73; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of JOGICA COMPUTER SUPPORT is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOGICA COMPUTER SUPPORT is not available. You also can look at reviews of JOGICA COMPUTER SUPPORT, open positions, location of JOGICA COMPUTER SUPPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOGICA COMPUTER SUPPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOGICA COMPUTER SUPPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOGICA COMPUTER SUPPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOGICA COMPUTER SUPPORT, employees, financial statistics.