INFO-FORMAT

Contactgegevens INFO-FORMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFO-FORMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFO-FORMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENTIER SAINT-MARTIN 51; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82226099 (+32-82226099) 82226099 (+32-82226099)

Fax (fax): +32 (16) 158-77-47 +32 (16) 158-77-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFO-FORMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFO-FORMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFO-FORMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFO-FORMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFO-FORMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFO-FORMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFO-FORMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFO-FORMAT
Products information INFO-FORMAT

BTW identificatienummer (tax): BE02213439941
Ondernemingsnummer: 1812164306
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFO-FORMAT
(Get full report from official database of BE for INFO-FORMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFO-FORMAT
Addition kinds of activities for INFO-FORMAT

263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
17510201. Garage deur, installatie of erectie | Garage door, installation or erection
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
86110102. Fabrikantinstituut | Manufacturers' institute
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij INFO-FORMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFO-FORMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFO-FORMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFO-FORMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van INFO-FORMAT in sociale netwerken
Look for responds of INFO-FORMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFO-FORMAT. Laat een reactie achter voor INFO-FORMAT. INFO-FORMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFO-FORMAT. Leave a respond for INFO-FORMAT. INFO-FORMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFO-FORMAT op de google maps. Adres en contacten INFO-FORMAT
Location of INFO-FORMAT on the google maps. Address and contacts of INFO-FORMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come INFO-FORMAT INFO-FORMAT: ERIC MARTENS | Decoster J | DANIEL PIROTTE | STAL DE KATTENBERG | JOSEPH AERDEN

Other related companies as INFO-FORMAT: ERIC MARTENS | Decoster J | DANIEL PIROTTE | STAL DE KATTENBERG | JOSEPH AERDEN

INFO-FORMAT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFO-FORMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02213439941. Het bedrijf INFO-FORMAT bevindt zich op het adres: SENTIER SAINT-MARTIN 51; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 898,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Lijst met producten zijn Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van INFO-FORMAT is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFO-FORMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFO-FORMAT, openstaande posities, locatie van INFO-FORMAT op de kaart.

INFO-FORMAT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFO-FORMAT, company assigned to the tax number BE02213439941. The company INFO-FORMAT is located at the address: SENTIER SAINT-MARTIN 51; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 898,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. List of products are Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of INFO-FORMAT is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INFO-FORMAT is not available. You also can look at reviews of INFO-FORMAT, open positions, location of INFO-FORMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFO-FORMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFO-FORMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFO-FORMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFO-FORMAT, employees, financial statistics.