BESCH. WERKPL. DE FLOERE

Contactgegevens BESCH. WERKPL. DE FLOERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESCH. WERKPL. DE FLOERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BESCH. WERKPL. DE FLOERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELSTRAAT 97; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23566697 (+32-23566697) 23566697 (+32-23566697)

Fax (fax): +32 (53) 480-74-95 +32 (53) 480-74-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESCH. WERKPL. DE FLOERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESCH. WERKPL. DE FLOERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESCH. WERKPL. DE FLOERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESCH. WERKPL. DE FLOERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESCH. WERKPL. DE FLOERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESCH. WERKPL. DE FLOERE
Products information BESCH. WERKPL. DE FLOERE

BTW identificatienummer (tax): BE06414611816
Ondernemingsnummer: 7630523681
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.. Type de Handicap: Physique, Mental.

Product categorie (product category): Entreprises de travail adapt茅. Instituts pour adultes moins valides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESCH. WERKPL. DE FLOERE
(Get full report from official database of BE for BESCH. WERKPL. DE FLOERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BESCH. WERKPL. DE FLOERE
Addition kinds of activities for BESCH. WERKPL. DE FLOERE

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning

Werken bij BESCH. WERKPL. DE FLOERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESCH. WERKPL. DE FLOERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van BESCH. WERKPL. DE FLOERE in sociale netwerken
Look for responds of BESCH. WERKPL. DE FLOERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Laat een reactie achter voor BESCH. WERKPL. DE FLOERE. BESCH. WERKPL. DE FLOERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESCH. WERKPL. DE FLOERE. Leave a respond for BESCH. WERKPL. DE FLOERE. BESCH. WERKPL. DE FLOERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESCH. WERKPL. DE FLOERE op de google maps. Adres en contacten BESCH. WERKPL. DE FLOERE
Location of BESCH. WERKPL. DE FLOERE on the google maps. Address and contacts of BESCH. WERKPL. DE FLOERE

Andere gerelateerde bedrijven als come BESCH. WERKPL. DE FLOERE BESCH. WERKPL. DE FLOERE: L. Sécurité SPRL | Rombouts J | TVM Belgi? | D. WAGNER | Bizeth

Other related companies as BESCH. WERKPL. DE FLOERE: L. Sécurité SPRL | Rombouts J | TVM Belgi? | D. WAGNER | Bizeth

BESCH. WERKPL. DE FLOERE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BESCH. WERKPL. DE FLOERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414611816. Het bedrijf BESCH. WERKPL. DE FLOERE bevindt zich op het adres: ZAVELSTRAAT 97; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entreprises de travail adapt茅. Instituts pour adultes moins valides. Lijst met producten zijn Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.. Type de Handicap: Physique, Mental..
De hoofdactiviteit van BESCH. WERKPL. DE FLOERE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESCH. WERKPL. DE FLOERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESCH. WERKPL. DE FLOERE, openstaande posities, locatie van BESCH. WERKPL. DE FLOERE op de kaart.

BESCH. WERKPL. DE FLOERE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BESCH. WERKPL. DE FLOERE, company assigned to the tax number BE06414611816. The company BESCH. WERKPL. DE FLOERE is located at the address: ZAVELSTRAAT 97; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entreprises de travail adapt茅. Instituts pour adultes moins valides. List of products are Type d'Activit茅: Ateliers de Travail Adapt茅.. Type de Handicap: Physique, Mental..
The main activity of BESCH. WERKPL. DE FLOERE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BESCH. WERKPL. DE FLOERE is not available. You also can look at reviews of BESCH. WERKPL. DE FLOERE, open positions, location of BESCH. WERKPL. DE FLOERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESCH. WERKPL. DE FLOERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESCH. WERKPL. DE FLOERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESCH. WERKPL. DE FLOERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESCH. WERKPL. DE FLOERE, employees, financial statistics.