Feestarchitect Dominique

Contactgegevens Feestarchitect Dominique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feestarchitect Dominique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feestarchitect Dominique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klapstraat 54A; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 28 94; 0475 82 67 33 (+32-011 81 28 94; 0475 82 67 33) 011 81 28 94; 0475 82 67 33 (+32-011 81 28 94; 0475 82 67 33)

Fax (fax): 011 81 28 94 (+32-011 81 28 94) 011 81 28 94 (+32-011 81 28 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feestarchitect Dominique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feestarchitect Dominique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feestarchitect Dominique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feestarchitect Dominique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feestarchitect Dominique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feestarchitect Dominique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feestarchitect Dominique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feestarchitect Dominique
Products information Feestarchitect Dominique

BTW identificatienummer (tax): BE07005950927
Ondernemingsnummer: 2316711425
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Balloons; Masters of ceremonies; Decorations for exhibitions & parties; Events (Organisation of); Children's animation; Scenery (Stage-, film-, & television)

Product categorie (product category): Entertainers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feestarchitect Dominique
(Get full report from official database of BE for Feestarchitect Dominique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feestarchitect Dominique
Addition kinds of activities for Feestarchitect Dominique

275904. Publicatiedruk | Publication printing
10110202. Ijzerertspelletiseren | Iron ore pelletizing
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
50939907. Rubber schroot | Rubber scrap
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij Feestarchitect Dominique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feestarchitect Dominique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feestarchitect Dominique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feestarchitect Dominique. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Feestarchitect Dominique in sociale netwerken
Look for responds of Feestarchitect Dominique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feestarchitect Dominique. Laat een reactie achter voor Feestarchitect Dominique. Feestarchitect Dominique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feestarchitect Dominique. Leave a respond for Feestarchitect Dominique. Feestarchitect Dominique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feestarchitect Dominique op de google maps. Adres en contacten Feestarchitect Dominique
Location of Feestarchitect Dominique on the google maps. Address and contacts of Feestarchitect Dominique

Andere gerelateerde bedrijven als come Feestarchitect Dominique Feestarchitect Dominique: Steve's Bikes | Mawet E | LE LION BELGE | ANNA-MARIA VERELST | Schoofs Rudy

Other related companies as Feestarchitect Dominique: Steve's Bikes | Mawet E | LE LION BELGE | ANNA-MARIA VERELST | Schoofs Rudy

Feestarchitect Dominique is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Feestarchitect Dominique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005950927. Het bedrijf Feestarchitect Dominique bevindt zich op het adres: Klapstraat 54A; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entertainers. Lijst met producten zijn Balloons; Masters of ceremonies; Decorations for exhibitions & parties; Events (Organisation of); Children's animation; Scenery (Stage-, film-, & television).
De hoofdactiviteit van Feestarchitect Dominique is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feestarchitect Dominique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feestarchitect Dominique, openstaande posities, locatie van Feestarchitect Dominique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Feestarchitect Dominique is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Feestarchitect Dominique, company assigned to the tax number BE07005950927. The company Feestarchitect Dominique is located at the address: Klapstraat 54A; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entertainers. List of products are Balloons; Masters of ceremonies; Decorations for exhibitions & parties; Events (Organisation of); Children's animation; Scenery (Stage-, film-, & television).
The main activity of Feestarchitect Dominique is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Feestarchitect Dominique is not available. You also can look at reviews of Feestarchitect Dominique, open positions, location of Feestarchitect Dominique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feestarchitect Dominique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feestarchitect Dominique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feestarchitect Dominique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feestarchitect Dominique, employees, financial statistics.