TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN
Private companiesPersonal Services • TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

Contactgegevens TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANDREAS VESALIUSSTRAAT 13; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16301030 (+32-16301030) 16301030 (+32-16301030)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN
Products information TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur. Formation permanente

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN
(Get full report from official database of BE for TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN
Addition kinds of activities for TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
26319903. Newsboard | Newsboard
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Laat een reactie achter voor TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. Leave a respond for TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN. TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN op de google maps. Adres en contacten TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN
Location of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN on the google maps. Address and contacts of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: LE THYM FRAIS | T.C. TROIS-PONTS | ERNEST VAN DEN BROEKE | FRANK ABBELOOS | Nulens Martine

Other related companies as TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN: LE THYM FRAIS | T.C. TROIS-PONTS | ERNEST VAN DEN BROEKE | FRANK ABBELOOS | Nulens Martine

TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN bevindt zich op het adres: ANDREAS VESALIUSSTRAAT 13; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Formation permanente. Lijst met producten zijn Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, openstaande posities, locatie van TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN op de kaart.

TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, company assigned to the tax number BE07381958007. The company TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is located at the address: ANDREAS VESALIUSSTRAAT 13; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement sup茅rieur. Formation permanente. List of products are Type de Formation: Commerce & vente, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'Enseignement: Promotion Sociale.. Types d'Enseignement: Etudes Techniques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN is not available. You also can look at reviews of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, open positions, location of TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNOLOGISCHE HOGESCHOOL LEUVEN, employees, financial statistics.