UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT
Private companiesGeneral Merchandise Stores • UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

Contactgegevens UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU PARC 20; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65373014 (+32-65373014) 65373014 (+32-65373014)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT
Products information UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Enseignement: M茅decine, Sciences V茅t茅rinaires, Dentisterie, Chimie, Sciences Commerciales, Sciences Economiques, Psychologie, P茅dagogie, Scientifiques, Informatique, Langues. Type d'茅tablissement: Universit茅s. Autorit茅s Comp茅tentes: Communaut茅s.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT
(Get full report from official database of BE for UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT
Addition kinds of activities for UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
35599912. Glasmakerijmachines: blazen, gieten, vormen, enz. | Glass making machinery: blowing, molding, forming, etc.
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Laat een reactie achter voor UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. Leave a respond for UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT. UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT op de google maps. Adres en contacten UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT
Location of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT on the google maps. Address and contacts of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: SUPER GB | EECKELEERS DEPANNAGES | VAN HEDDEGHEM | Fisac BVBA | Ureel A

Other related companies as UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT: SUPER GB | EECKELEERS DEPANNAGES | VAN HEDDEGHEM | Fisac BVBA | Ureel A

UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT bevindt zich op het adres: PLACE DU PARC 20; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: M茅decine, Sciences V茅t茅rinaires, Dentisterie, Chimie, Sciences Commerciales, Sciences Economiques, Psychologie, P茅dagogie, Scientifiques, Informatique, Langues. Type d'茅tablissement: Universit茅s. Autorit茅s Comp茅tentes: Communaut茅s..
De hoofdactiviteit van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, openstaande posities, locatie van UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, company assigned to the tax number BE01956909179. The company UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is located at the address: PLACE DU PARC 20; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: M茅decine, Sciences V茅t茅rinaires, Dentisterie, Chimie, Sciences Commerciales, Sciences Economiques, Psychologie, P茅dagogie, Scientifiques, Informatique, Langues. Type d'茅tablissement: Universit茅s. Autorit茅s Comp茅tentes: Communaut茅s..
The main activity of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT is not available. You also can look at reviews of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, open positions, location of UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSIT? DE MONS HAINAUT, employees, financial statistics.