UNIV.GENT-FAC.T.W.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • UNIV.GENT-FAC.T.W.
Private companiesRailroad Transportation • UNIV.GENT-FAC.T.W.

Contactgegevens UNIV.GENT-FAC.T.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIV.GENT-FAC.T.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIV.GENT-FAC.T.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF PLATEAUSTRAAT 22; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92643713 (+32-92643713) 92643713 (+32-92643713)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIV.GENT-FAC.T.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIV.GENT-FAC.T.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIV.GENT-FAC.T.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIV.GENT-FAC.T.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIV.GENT-FAC.T.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIV.GENT-FAC.T.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIV.GENT-FAC.T.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIV.GENT-FAC.T.W.
Products information UNIV.GENT-FAC.T.W.

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types d'Enseignement: Sciences Appliqu茅es. Type d'茅tablissement: Universit茅s.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIV.GENT-FAC.T.W.
(Get full report from official database of BE for UNIV.GENT-FAC.T.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIV.GENT-FAC.T.W.
Addition kinds of activities for UNIV.GENT-FAC.T.W.

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive

Werken bij UNIV.GENT-FAC.T.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIV.GENT-FAC.T.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIV.GENT-FAC.T.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIV.GENT-FAC.T.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van UNIV.GENT-FAC.T.W. in sociale netwerken
Look for responds of UNIV.GENT-FAC.T.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIV.GENT-FAC.T.W.. Laat een reactie achter voor UNIV.GENT-FAC.T.W.. UNIV.GENT-FAC.T.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIV.GENT-FAC.T.W.. Leave a respond for UNIV.GENT-FAC.T.W.. UNIV.GENT-FAC.T.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIV.GENT-FAC.T.W. op de google maps. Adres en contacten UNIV.GENT-FAC.T.W.
Location of UNIV.GENT-FAC.T.W. on the google maps. Address and contacts of UNIV.GENT-FAC.T.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIV.GENT-FAC.T.W. UNIV.GENT-FAC.T.W.: PRةMAMAN | Staelens-Vandeweyer BVBA | Oral Hygiène Center NV | GARAGE ROQUET | Mather BVBA

Other related companies as UNIV.GENT-FAC.T.W.: PRةMAMAN | Staelens-Vandeweyer BVBA | Oral Hygiène Center NV | GARAGE ROQUET | Mather BVBA

UNIV.GENT-FAC.T.W. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIV.GENT-FAC.T.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf UNIV.GENT-FAC.T.W. bevindt zich op het adres: JOZEF PLATEAUSTRAAT 22; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Sciences Appliqu茅es. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
De hoofdactiviteit van UNIV.GENT-FAC.T.W. is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIV.GENT-FAC.T.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIV.GENT-FAC.T.W., openstaande posities, locatie van UNIV.GENT-FAC.T.W. op de kaart.

UNIV.GENT-FAC.T.W. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIV.GENT-FAC.T.W., company assigned to the tax number BE06369567871. The company UNIV.GENT-FAC.T.W. is located at the address: JOZEF PLATEAUSTRAAT 22; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Sciences Appliqu茅es. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
The main activity of UNIV.GENT-FAC.T.W. is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIV.GENT-FAC.T.W. is not available. You also can look at reviews of UNIV.GENT-FAC.T.W., open positions, location of UNIV.GENT-FAC.T.W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIV.GENT-FAC.T.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIV.GENT-FAC.T.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIV.GENT-FAC.T.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIV.GENT-FAC.T.W., employees, financial statistics.