P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST
Private companiesApparel and Accessory Stores • P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

Contactgegevens P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELFDE-LINIESTRAAT 25; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11238830 (+32-11238830) 11238830 (+32-11238830)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST
Products information P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types d'Enseignement: Etudes Artistiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST
(Get full report from official database of BE for P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST
Addition kinds of activities for P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
20240305. Mellorine | Mellorine
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens

Werken bij P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST in sociale netwerken
Look for responds of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Laat een reactie achter voor P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. Leave a respond for P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST. P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST op de google maps. Adres en contacten P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST
Location of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST on the google maps. Address and contacts of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: FLDE LELIE BVBA | MAISON TOUIJAR | VANGILBERGEN MARC AVEVE | JACQUES LAVERGE | VAN CAELENBERG R

Other related companies as P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST: FLDE LELIE BVBA | MAISON TOUIJAR | VANGILBERGEN MARC AVEVE | JACQUES LAVERGE | VAN CAELENBERG R

P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST bevindt zich op het adres: ELFDE-LINIESTRAAT 25; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Artistiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, openstaande posities, locatie van P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST op de kaart.

P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, company assigned to the tax number BE07618988037. The company P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is located at the address: ELFDE-LINIESTRAAT 25; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Artistiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST is not available. You also can look at reviews of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, open positions, location of P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.H.L.-DEP. BEELD. KUNST, employees, financial statistics.