K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.

Contactgegevens K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDWARD VAN EVENSTRAAT 2BC; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16323040 (+32-16323040) 16323040 (+32-16323040)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.U.L.-FAC.SOCIALE WET."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.U.L.-FAC.SOCIALE WET."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.
Products information K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Universit茅s.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.
(Get full report from official database of BE for K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.
Addition kinds of activities for K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.

22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)

Werken bij K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. in sociale netwerken
Look for responds of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Laat een reactie achter voor K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. Leave a respond for K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.. K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. op de google maps. Adres en contacten K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.
Location of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. on the google maps. Address and contacts of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | DROOGKUIS PRESSING | Van Geem Dirk D.O.-M.R.O.B. | HENRI HELEVEN | Casino

Other related companies as K.U.L.-FAC.SOCIALE WET.: SCHOONHEIDSSTUDIO DEBBY | DROOGKUIS PRESSING | Van Geem Dirk D.O.-M.R.O.B. | HENRI HELEVEN | Casino

K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. bevindt zich op het adres: EDWARD VAN EVENSTRAAT 2BC; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
De hoofdactiviteit van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., openstaande posities, locatie van K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. op de kaart.

K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., company assigned to the tax number BE01439178466. The company K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is located at the address: EDWARD VAN EVENSTRAAT 2BC; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Universit茅s..
The main activity of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. is not available. You also can look at reviews of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., open positions, location of K.U.L.-FAC.SOCIALE WET. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.U.L.-FAC.SOCIALE WET., employees, financial statistics.