INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • INST.SUP.SOINS INFIRMIERS
Private companiesFood and Kindred Products • INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

Contactgegevens INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE SAINT-JULIEN 9; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68841393 (+32-68841393) 68841393 (+32-68841393)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST.SUP.SOINS INFIRMIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST.SUP.SOINS INFIRMIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST.SUP.SOINS INFIRMIERS
Products information INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST.SUP.SOINS INFIRMIERS
(Get full report from official database of BE for INST.SUP.SOINS INFIRMIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST.SUP.SOINS INFIRMIERS
Addition kinds of activities for INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
28190700. carbiden | Carbides
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters

Werken bij INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS in sociale netwerken
Look for responds of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Laat een reactie achter voor INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. INST.SUP.SOINS INFIRMIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. Leave a respond for INST.SUP.SOINS INFIRMIERS. INST.SUP.SOINS INFIRMIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST.SUP.SOINS INFIRMIERS op de google maps. Adres en contacten INST.SUP.SOINS INFIRMIERS
Location of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS on the google maps. Address and contacts of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come INST.SUP.SOINS INFIRMIERS INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: Schumacher-Goor | BAKKERIJ SAVARIN | JOSEPH GILON | A LA FRITE DOR?E | HUIS BERVOETS

Other related companies as INST.SUP.SOINS INFIRMIERS: Schumacher-Goor | BAKKERIJ SAVARIN | JOSEPH GILON | A LA FRITE DOR?E | HUIS BERVOETS

INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf INST.SUP.SOINS INFIRMIERS bevindt zich op het adres: SQUARE SAINT-JULIEN 9; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, openstaande posities, locatie van INST.SUP.SOINS INFIRMIERS op de kaart.

INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, company assigned to the tax number BE01434509277. The company INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is located at the address: SQUARE SAINT-JULIEN 9; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS is not available. You also can look at reviews of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, open positions, location of INST.SUP.SOINS INFIRMIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST.SUP.SOINS INFIRMIERS, employees, financial statistics.