INST. DRAMATISCHE KUNST

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • INST. DRAMATISCHE KUNST
Private companiesNonclassifiable Establishments • INST. DRAMATISCHE KUNST

Contactgegevens INST. DRAMATISCHE KUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. DRAMATISCHE KUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. DRAMATISCHE KUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAARSCHALK GERARDSTRAAT 4; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32315465 32315465

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. DRAMATISCHE KUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. DRAMATISCHE KUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. DRAMATISCHE KUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. DRAMATISCHE KUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. DRAMATISCHE KUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. DRAMATISCHE KUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. DRAMATISCHE KUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. DRAMATISCHE KUNST
Products information INST. DRAMATISCHE KUNST

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. DRAMATISCHE KUNST
(Get full report from official database of BE for INST. DRAMATISCHE KUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. DRAMATISCHE KUNST
Addition kinds of activities for INST. DRAMATISCHE KUNST

28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
28999927. Inkt of schrijfvloeistoffen | Ink or writing fluids
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
75380100. Motor reparatie | Engine repair
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law
87319901. Elektronisch onderzoek | Electronic research

Werken bij INST. DRAMATISCHE KUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. DRAMATISCHE KUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. DRAMATISCHE KUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. DRAMATISCHE KUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van INST. DRAMATISCHE KUNST in sociale netwerken
Look for responds of INST. DRAMATISCHE KUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. DRAMATISCHE KUNST. Laat een reactie achter voor INST. DRAMATISCHE KUNST. INST. DRAMATISCHE KUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. DRAMATISCHE KUNST. Leave a respond for INST. DRAMATISCHE KUNST. INST. DRAMATISCHE KUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. DRAMATISCHE KUNST op de google maps. Adres en contacten INST. DRAMATISCHE KUNST
Location of INST. DRAMATISCHE KUNST on the google maps. Address and contacts of INST. DRAMATISCHE KUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. DRAMATISCHE KUNST INST. DRAMATISCHE KUNST: EXTRA | FA. DE CLERCQ HEADWARE | Magotteaux André | C. COLLIGNON | MICHA?L CLAREMBAUX

Other related companies as INST. DRAMATISCHE KUNST: EXTRA | FA. DE CLERCQ HEADWARE | Magotteaux André | C. COLLIGNON | MICHA?L CLAREMBAUX

INST. DRAMATISCHE KUNST is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. DRAMATISCHE KUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf INST. DRAMATISCHE KUNST bevindt zich op het adres: MAARSCHALK GERARDSTRAAT 4; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van INST. DRAMATISCHE KUNST is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. DRAMATISCHE KUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. DRAMATISCHE KUNST, openstaande posities, locatie van INST. DRAMATISCHE KUNST op de kaart.

INST. DRAMATISCHE KUNST is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. DRAMATISCHE KUNST, company assigned to the tax number BE01256256103. The company INST. DRAMATISCHE KUNST is located at the address: MAARSCHALK GERARDSTRAAT 4; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Artistiques, P茅dagogie. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of INST. DRAMATISCHE KUNST is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. DRAMATISCHE KUNST is not available. You also can look at reviews of INST. DRAMATISCHE KUNST, open positions, location of INST. DRAMATISCHE KUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. DRAMATISCHE KUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. DRAMATISCHE KUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. DRAMATISCHE KUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. DRAMATISCHE KUNST, employees, financial statistics.