I.E.S.C.A.

Contactgegevens I.E.S.C.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.E.S.C.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.E.S.C.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRIEU KAISIN 134; 6061; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71301848 (+32-71301848) 71301848 (+32-71301848)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.E.S.C.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.E.S.C.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.E.S.C.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.E.S.C.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.E.S.C.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.E.S.C.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.E.S.C.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.E.S.C.A.
Products information I.E.S.C.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Enseignement: Sciences Economiques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.E.S.C.A.
(Get full report from official database of BE for I.E.S.C.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.E.S.C.A.
Addition kinds of activities for I.E.S.C.A.

353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
29110500. residuen | Residues
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
54210101. Vismarkten | Fish markets

Werken bij I.E.S.C.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.E.S.C.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.E.S.C.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.E.S.C.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

Zoek naar antwoorden van I.E.S.C.A. in sociale netwerken
Look for responds of I.E.S.C.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.E.S.C.A.. Laat een reactie achter voor I.E.S.C.A.. I.E.S.C.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.E.S.C.A.. Leave a respond for I.E.S.C.A.. I.E.S.C.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.E.S.C.A. op de google maps. Adres en contacten I.E.S.C.A.
Location of I.E.S.C.A. on the google maps. Address and contacts of I.E.S.C.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.E.S.C.A. I.E.S.C.A.: M T T SPRL | Brabants K | VERNAILLEN | J. FIERENS | FABECK I

Other related companies as I.E.S.C.A.: M T T SPRL | Brabants K | VERNAILLEN | J. FIERENS | FABECK I

I.E.S.C.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.E.S.C.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf I.E.S.C.A. bevindt zich op het adres: RUE TRIEU KAISIN 134; 6061; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Sciences Economiques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van I.E.S.C.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.E.S.C.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.E.S.C.A., openstaande posities, locatie van I.E.S.C.A. op de kaart.

I.E.S.C.A. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.E.S.C.A., company assigned to the tax number BE02007446289. The company I.E.S.C.A. is located at the address: RUE TRIEU KAISIN 134; 6061; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Sciences Economiques, Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of I.E.S.C.A. is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.E.S.C.A. is not available. You also can look at reviews of I.E.S.C.A., open positions, location of I.E.S.C.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.E.S.C.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.E.S.C.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.E.S.C.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.E.S.C.A., employees, financial statistics.