HOGESCHOOL LIMBURG

Contactgegevens HOGESCHOOL LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGESCHOOL LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGESCHOOL LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11221308 (+32-11221308) 11221308 (+32-11221308)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGESCHOOL LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGESCHOOL LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGESCHOOL LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGESCHOOL LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGESCHOOL LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGESCHOOL LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGESCHOOL LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGESCHOOL LIMBURG
Products information HOGESCHOOL LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGESCHOOL LIMBURG
(Get full report from official database of BE for HOGESCHOOL LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGESCHOOL LIMBURG
Addition kinds of activities for HOGESCHOOL LIMBURG

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij HOGESCHOOL LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGESCHOOL LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGESCHOOL LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGESCHOOL LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

Zoek naar antwoorden van HOGESCHOOL LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of HOGESCHOOL LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGESCHOOL LIMBURG. Laat een reactie achter voor HOGESCHOOL LIMBURG. HOGESCHOOL LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGESCHOOL LIMBURG. Leave a respond for HOGESCHOOL LIMBURG. HOGESCHOOL LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGESCHOOL LIMBURG op de google maps. Adres en contacten HOGESCHOOL LIMBURG
Location of HOGESCHOOL LIMBURG on the google maps. Address and contacts of HOGESCHOOL LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGESCHOOL LIMBURG HOGESCHOOL LIMBURG: Arwol BVBA | JOZEF VANDENAMEELE | MME BETTONVILLE - MARIE ALICE | International Risk Management BVBA | POLICE F?D?RALE

Other related companies as HOGESCHOOL LIMBURG: Arwol BVBA | JOZEF VANDENAMEELE | MME BETTONVILLE - MARIE ALICE | International Risk Management BVBA | POLICE F?D?RALE

HOGESCHOOL LIMBURG is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGESCHOOL LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf HOGESCHOOL LIMBURG bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique..
De hoofdactiviteit van HOGESCHOOL LIMBURG is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGESCHOOL LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGESCHOOL LIMBURG, openstaande posities, locatie van HOGESCHOOL LIMBURG op de kaart.

HOGESCHOOL LIMBURG is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGESCHOOL LIMBURG, company assigned to the tax number BE09276000976. The company HOGESCHOOL LIMBURG is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique..
The main activity of HOGESCHOOL LIMBURG is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGESCHOOL LIMBURG is not available. You also can look at reviews of HOGESCHOOL LIMBURG, open positions, location of HOGESCHOOL LIMBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGESCHOOL LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGESCHOOL LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGESCHOOL LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGESCHOOL LIMBURG, employees, financial statistics.