HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HAUTE ECOLE R. SCHUMAN
Private companiesFood Stores • HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

Contactgegevens HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CIT? 64; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61222991 (+32-61222991) 61222991 (+32-61222991)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTE ECOLE R. SCHUMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTE ECOLE R. SCHUMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTE ECOLE R. SCHUMAN
Products information HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical, P茅dagogie, Sciences Economiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTE ECOLE R. SCHUMAN
(Get full report from official database of BE for HAUTE ECOLE R. SCHUMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTE ECOLE R. SCHUMAN
Addition kinds of activities for HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

283408. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
59999912. Schuim- en schuimproducten | Foam and foam products
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN in sociale netwerken
Look for responds of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Laat een reactie achter voor HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. HAUTE ECOLE R. SCHUMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. Leave a respond for HAUTE ECOLE R. SCHUMAN. HAUTE ECOLE R. SCHUMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTE ECOLE R. SCHUMAN op de google maps. Adres en contacten HAUTE ECOLE R. SCHUMAN
Location of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN on the google maps. Address and contacts of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTE ECOLE R. SCHUMAN HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: FLTRAFIC MANAGEMENT JOHNNY BVBA | Pasec NV | KR?FEL | Premium Petfood Professionals | ROGER DE MESMAECKER

Other related companies as HAUTE ECOLE R. SCHUMAN: FLTRAFIC MANAGEMENT JOHNNY BVBA | Pasec NV | KR?FEL | Premium Petfood Professionals | ROGER DE MESMAECKER

HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf HAUTE ECOLE R. SCHUMAN bevindt zich op het adres: RUE DE LA CIT? 64; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical, P茅dagogie, Sciences Economiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique..
De hoofdactiviteit van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, openstaande posities, locatie van HAUTE ECOLE R. SCHUMAN op de kaart.

HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, company assigned to the tax number BE07559936523. The company HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is located at the address: RUE DE LA CIT? 64; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Etudes Techniques, Secteur Param茅dical, P茅dagogie, Sciences Economiques. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures, Enseignement Technique..
The main activity of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN is not available. You also can look at reviews of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, open positions, location of HAUTE ECOLE R. SCHUMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTE ECOLE R. SCHUMAN, employees, financial statistics.