INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.
Private companiesLeather and Leather Products • INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

Contactgegevens INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 75; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37809200 (+32-37809200) 37809200 (+32-37809200)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.
Products information INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Formations: M茅canique, M茅taux, Construction, Electronique & Electrom茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.
(Get full report from official database of BE for INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.
Addition kinds of activities for INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

07519905. Vaccinatie diensten, vee | Vaccinating services, livestock
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
38260114. spectrometers | Spectrometers
50510218. Terneplate | Terneplate
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software

Werken bij INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. in sociale netwerken
Look for responds of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Laat een reactie achter voor INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. Leave a respond for INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.. INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. op de google maps. Adres en contacten INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.
Location of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. on the google maps. Address and contacts of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: Van Bedaf-Vandekeybus | SYLVAIN DIET | Wolec Electronics BVBA | J.A. DE DREI PLEINTJES | AVIS

Other related companies as INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV.: Van Bedaf-Vandekeybus | SYLVAIN DIET | Wolec Electronics BVBA | J.A. DE DREI PLEINTJES | AVIS

INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 75; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: M茅canique, M茅taux, Construction, Electronique & Electrom茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., openstaande posities, locatie van INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. op de kaart.

INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., company assigned to the tax number BE01955810546. The company INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is located at the address: NIEUWSTRAAT 75; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: M茅canique, M茅taux, Construction, Electronique & Electrom茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. is not available. You also can look at reviews of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., open positions, location of INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. O.L.V. ONBEVL.ONTV., employees, financial statistics.